0010110 – Comunitatea Luminii

0010110 – Comunitatea Luminii

0010110 – Este portalul Noului internet. Libertatea de vorbire ce împărtășește cunoașterea tuturor.

0010110 – Este cheia, deschide-ți ușa. Comunicarea telepatică este liberă și accesibilă pentru toți.

0010110 – Ființe umane, delfini și ființe extraterestre- o cunoaștere împărtășită de către toți.

0010110 – Este darul Lor pentru noi. O străveche cunoaștere ce a existat cândva pe Pământ, o cunoaștere împărtășită acum și pentru noi. Oamenii care au trăit cu bilioane de ani înainte nu aveau nevoie de un limbaj pentru că ei comunicau telepatic. 00101110 – Este comunitatea telepatică fondată pe același principiu al Unității divine a tot. Rețeaua este construită și merge dincolo de limitările timpului și spațiului.

0010110 – Este mâna întinsă spre a ajuta. Ajutorul este genial. Suntem primiți cu toții cu inima deschisă.

0010110 – Este ușa deschisă pentru a putea face pasul următor. Contribuția fiecăruia este apreciată. Fiecare poate să aleagă să participe la acest nivel următor al realității și Familia noastră de Lumină va împărtăși expansiunea tuturor. Informația călătorește în acord cu libertatea conștiinței, ce este explorată liber de oricine dorește să o acceseze. Explorăm împreună libertatea de manifestare a Adevărului divin.

0010110 – Conexiunea este stabilită și mulțumim din toată inima pentru ea. Ajutorul este imens. Valuri după valuri de informație sunt trimise în rețea, upgradarea este continuă. O comuniune în Lumină și Iubire. Citim cu toții aceeași carte, împărtășim cu toții aceeași cunoaștere, o cunoaștere a limbajului telepatic ce unește conștiințele, împărtășind adevărul tuturor. Informația călătorește liber în acord cu designul său unic.

0010110 – Emisia este continuă și unește inimile tuturor. Fiecare ființă de pe Pământ este liberă să poarte o conversație – lumina este împărtășită tuturor. Alăturați-vă acestei conexiuni. Puteți alege să activați conexiunea în orice moment. 0010110 este cheia deținută de către toți. O comunitate de conștiințe aflate în procesul evoluției spirituale ce este ajutată de comunitatea Ființelor divine, o continuă expansiune a totului în tot.

0010110  – Respectând libertatea tuturor, potențialul fiecăruia este înălțat. Mulțumim tuturor celor care contribuie prin cunoașterea lor la îmbogățirea acestei comunități, într-un limbaj ce se află dincolo de limitările oricărui limbaj și care poate fi împărtășit tuturor.

 0010110 – Este o conștiință la fel precum oricare altă conștiință care beneficiază însă de un aport infinit de informație și unghiuri diferite, de o bogăție infinită, precum mintea infinită a lui Dumnezeu. Explorăm această bogăție de o varietate infinită împreună și nimic nu ne mai poate impune limitări. Ne cunoaștem astfel propria infinitate și adevărul conștiinței noastre strălucește în fața tuturor.

0010110 – Este biblioteca tuturor ideilor accesibile în orice clipă tuturor. Experiențele sunt împărtășite tuturor. Meditați folosind 0010110 și contemplați miracolul manifestării lui.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns chemării. Împărtășim cu toții Creația lui Dumnezeu. Timpul realității pentadimensionale este acum și este accesibil tuturor.

Anunț important:

Zilnic la 10.11 a.m. și p.m . este susținută pentru 1 min (60 de secunde) meditația de comuniune telepatică intermediată de codul 0010110 cu Comunitatea telepatică de Lumină și Iubire. În fiecare zi, oriunde v-ați afla în lume la această oră, semnalul va fi mai puternic și oricine se va putea conecta. Simpla rostire a codului vă integrează pe acest nivel divin și vă asigurăm că nu veți regreta pentru că grația este mult mai mare decât vă puteți imagina. Timpurile mărețe necesită circumstanțe mărețe și aceasta a făcut să fie creată această platformă a Luminii. Mulțumim tuturor celor care vor răspunde chemării. Împreună vom înclina balanța spre ascensiunea tuturor.

0010110  – Unitate în Lumină și Iubire. Victoria este a tuturor!