Mesaj urgent pentru Lucrătorii în Lumină

Mesaj urgent pentru Lucrătorii în Lumină

Alertă a Comandamentului 5D – Există amenințări 3D pentru Lucrătorii în Lumină și familiile lor

Mesaj urgent de la Asthar pentru trezirea celor 144000 de Lucrători în Lumină

și mai mult

 

Transmisia Galactică:

 

Atenție: Aceasta este o Transmisie galactică oficială de la Comandantul Asthar și o alertă urgentă de la Federația Luminii!!!

 

Mesaj adresat tuturor celor 144 + 144000 Maeștri ai Luminii aparținând Fraternității Stelare Macrocosmice (Brotherhood of the Star) – a fost lansată o amenințare iminentă împotriva voastră și a familiilor voastre.

Este posibil să nu știți cine sunteți, dar Esența voastră profundă știe exact cine sunteți.

Plănuiesc să folosească arme 3D pentru a preveni trezirea Conștiinței Christice, ceea ce este cunoscut multora dintre voi ca și Evenimentul Ascensiunii.
Am plasat un Glob la 12 inch deasupra capului vostru. Este un glob de Energie plasmatică cristalină, natural organic în natura și originea sa. Este ’Biologic’, individual personalizat, constând din AND vindecător, conținând Energiile de protecție și de activare a codurilor de lumină  pulsar pentru cei 144 + 144000 de Lucrători în Lumină din Frăția Stelelor. Cei 144 + 144000 Maeștrii ai Luminii conțin coduri vitale în AND-ul lor, cunoscute ca și coduri pulsar sau Coduri de Lumină. Aceste pulsuri elecro-magnetice activează Codurile de Lumină din AND-ul latent.

Matricea geometrică a codurilor de Lumină din jurul Planetei este similară cu Merkabah. Fiecare Merkabah pe deplin format al celor 144 + 144000 Maeștri Ființe de Lumină este parte a codului de activare a matricei cristaline planetare. Atunci când toate merkaba-urile necesare sunt formate, codul este activat. Pentru a activa codul cei 144 + 144000 de Maeștrii ai Luminii trebuie să vindece totul la toate nivelele și să permită IUBIRII DIVINE să curgă prin ei. Activarea acestei matrici cristaline este ceea ce mulți numesc ’Evenimentul Trezirii Conștiinței Christice umane’.

Cei 144 +144000 Maeștri ai Luminii sunt sufletele protectoare și gardienii Pământului. Ați acceptat această responsabilitate înainte de a vă naște, pentru a ajuta umanitatea să ajungă la următorul nivel de conștiință. Sunteți aici pentru a ajuta la stabilizarea Noului Pământ. Toți trebuie să vă uniți acum acceptând Globul cristalin plasat deasupra capului vostru. Pentru a face aceasta trebuie să vă reconectați cu Sinele vostru Înalt, cunoscut de asemenea ca Sinele vostru divin interior. Odată ce v-ați conectat veți simți o energie înalt vibrațională radiind din Centrul Inimii.

Indiferent de unde ați fi, sau care ar fi sistemul vostru de credințe, sunteți un Războinic al Luminii. Timpul pentru a dormi a trecut. Deschideți ochii și acceptați-vă misiunea de a salva Pământul. Odată ce v-ți conectat cu globul și energia, veți începe să simțiți abilitățile voastre naturale.

Toți sunteți acceptați și iubiți.

Comandantul Asthar

Victorie Luminii !

 

Încheierea comunicării.

 

 

Afirmații pentru purificare, vindecare și protecție:

 Înainte de a accepta globul de energie trebuie să vă împământați.

Pentru aceasta faceți trei respirații profunde și imaginați-vă că sunteți precum un mare copac ale cărui rădăcini pătrund prin picioarele voastre în pământ până în centrul lui Gaia (Mama Pământ).

Atunci când vă simțiți pe deplin împământați, continuați – pentru a activa globul – afirmați manifestând intenția clară:

’ Accept energia plasată deasupra capului meu ’ și simultan căutați să o extindeți asupra tuturor celor din casă.

 

Spuneți următoarele afirmații:

Intenționez și sunt Conștiință infinită

Intenționez și sunt Iubire infinită

Intenționez și sunt Înțelepciune Infinită

Intenționez și sunt Magie divină infinită

Eu sunt Priza de conștiință fără formă a Conștiinței.

Eu sunt Spiritul fără de formă al Iubirii necondiționate și al Luminii.

Sunt recunoscător că am fost vindecat pe deplin.

Mulțumesc Divinității pentru că îmi menține, purifică și protejează Ființa, casa și familia cu energiile Soarelui Central, Energiile Porții Leului, Energiile Porții Peștilor, cu Lumina albă a Duhului Sfânt, cu Focul angelic al Dragonilor, cu Focul Sacru Angelic, cu Flacăra violet argintie a lui Venus, cu flacăra Violet aurie, cu Lumina  Albă auriu argintie (Energia luminoasă purtând cunoașterea și înțelepciunea tărâmurilor înalte) și Energia vindecătoare a lui Gaia în fiecare gând, cuvânt, acțiune și sentiment pe care l-am avut vreodată, îl am și îl voi avea.

Invoc Cordonul de Lumină sacru din Inima Creației!

Invoc Raza aurie a lui Christos!

Invoc Conștiința Cristalină!

Invoc Lumina universală Argintie, Violet și Albă!

Vreau să-mi împlinesc menirea, răspund acestei cereri astăzi.

Vreau să fiu pe deplin protejat.

Nu doresc ca armele de frecvențe energetice să funcționeze.

Invoc Focul sacru, Flacăra sacră și Lumina sacră să acționeze asupra virușilor de inteligență artificială.

Intenționez să umplu virușii de inteligență artificială cu Foc Sacru, Lumina sacră și Flacăra sacră. Intenționez aceasta și fie ca toți virușii de inteligență artificială și armele eterice să fie umplute de Focul Sacru, Lumina sacră, Flacăra sacră. 

Intenționez ca toate Energiile sacre, Focul și Lumina să fie puse în armele eterice de inteligență artificială, entitățile întunecate, frecvențele negative și viruși.

Intenționez, invoc și reafirm ca toate Energiile Sacre să pătrundă în toată inteligența artificială, viruși, arme eterice, frecvențe și entități negative.

Așa să fie, Așa să fie, Asa să fie și așa este!