Meditația Zeiței – Zilnic 17.30-17.45

Meditația Zeiței

Zilnic 17.30-17.45

Aceasta este o meditație zilnică, realizată la nivel planetar, de comuniune cu Energiile pline de iubire ale Zeiței în vederea susținerii procesului de eliberare planetară de sub dominația forțelor întunecate.

Puteți urmări de asemenea cele două meditații postate de Cobra pe blogul său – The Portal: Goddess Vortex meditation și Return of the Goddess meditation.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html 

Modul propus de realizare a meditației:

  1. Relaxați-vă cât mai profund corpul și mintea, urmărind pentru câteva minute procesul respirației.

 

  1. Vizualizați o coloană de lumină roz emanând din Soarele Galactic Central, trecând prin corpul vostru către centrul Pământului. Mențineți această vizualizare câteva minute. Invocați apoi prezența plină de iubire a Zeiței și simțiți cum un flux de energie plină de iubire coboară și pătrunde în corpul vostru, armonizând întreaga voastră ființă, deschizându-vă inima și făcându-vă mult mai iubitori.
  1. Vizualizați un viitor spiritual luminos pentru umanitate, în care bărbații și femeile trăiesc în perfectă armonie, cu o societate dincolo de războaie sau conflicte, din care toate entitățile negative (atât din plan fizic, cât și din planurile subtile) au fost îndepărtate de pe Planetă.

Vizualizați toate rănile umanității ca fiind vindecate, toate ființele fiind ghidate spiritual și regăsindu-și conexiunile cu propriile familii de suflet și cu Sursa Supremă – Dumnezeu Tatăl, într-o perfectă armonie a aspectelor lor interioare masculine și feminine, fiind centrate în inima lor spirituală.

 

  1. Vizualizați apoi un vortex de lumină curcubeu expansionându-se din inima voastră și cuprinzând întreaga Planetă.

 

  1. Puteți invoca prezența Ghizilor voștri spirituali, a Maeștrilor ascensionați, a ființelor extraterestre benefice (Comandamentul Asthar, pleiadieni, arcturieni, andromedani, siriusieni etc), a Ființelor angelice, a familiilor voastre de suflet sau alte Ființe de Lumină, rugându-I pe toți să ne ajute pentru a ancora Lumina divină la nivelul Planetei, grăbind astfel Evenimentul și Ascensiunea planetară.

Timpul propus pentru această meditație este de 15 min.

Meditații similare puteți găsi la:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/11/video-explaining-how-to-do-goddess.html

Zeița vrea ascensiune și ascensiune va fi!