ACTIVAREA INTERVENȚIEI DIVINE 21 DECEMBRIE 2021- de Cobra

ACTIVAREA INTERVENȚIEI DIVINE 21 DECEMBRIE 2021- de Cobra

8 noiembrie 2021

Posted by Eva K. Eva Q. 11/09/2021 10:01:00 am
Luni, 8 noiembrie 2021
FACEȚI ACEASTA VIRAL! ACTIVAREA INTERVENȚIEI DIVINE 21 DECEMBRIE 2021
Este timpul să luăm din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Iată șansa noastră de a accelera în mod colectiv procesul. Prin urmare, folosim oportunitatea solstițiului din 21 decembrie pentru a crea un portal prin care ne vom unifica conștiința și vom declanșa procesul care ne va conduce cu un pas mai aproape de eliberarea planetei.
Faceți aceasta viral! Distribuiți-o în întreaga lume! Vă rugăm să postați acest lucru pe site-urile web și blogurile voastre. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture. Dacă cunoașteți un mijloc de media alternativă, le puteți trimite. Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul vostru local de oameni care fac acest lucru în partea voastră de lume. Avem nevoie, de asemenea, de un grup principal Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un video despre acest lucru și îl puteți posta pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa în această activare, poate ajuta efectiv la aducerea eliberării planetare mai aproape de noi:
Această activare ajută Forțele Luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața planetei pentru a stabiliza în continuare linia temporală pozitivă. Numărul de persoane care fac această activare este singurul factor cel mai influent în puterea populației de suprafață pentru accelerarea procesului.
Putem atinge masa critică de 144.000 de persoane care fac această activare! Putem atinge chiar un milion! Acest lucru va crea o reacție masivă de vindecare în lanț în câmpul energetic din întreaga lume.
(ASCULTĂM ȘI SUNTEM AICI)
Există multe civilizații binevoitoare în această Galaxie. Ei trăiesc într-o stare înaltă de dezvoltare spirituală și au o puternică conexiune directă cu Sursa. Ei ar dori ca omenirea să se alăture familiei Galactice, însă au nevoie de un semnal clar, puternic și coerent din partea populației de suprafață despre faptul că se dorește acest contact:
Dacă masa critică de 144.000 de oameni se alătură meditației noastre, vom trimite un semnal atât de puternic, și conform legilor galactice, acesta va iniția procesul de acceptare a planetei noastre în familia Galactică. Procesul în sine va dura însă ceva timp, dar primul și foarte importantul pas va fi făcut, cu consecințe exopolitice și geopolitice de mare anvergură.
Vom face Activarea Intervenției Divine la cel mai bun moment posibil, care va avea efectul maxim pozitiv asupra umanității, exact în momentul solstițiului din 21 decembrie 2021:
Momentul exact va fi la 8:00 am PST în Los Angeles. Acesta este egal cu 9:00 am MST în Denver, 10:00 am CST în Chicago, 11:00 am EST în New York, 4:00 pm GMT în Londra, 5:00 pm CET în Paris, 6:00 pm EET în Cairo, și apoi trecem pe miercuri 22 decembrie pentru fusurile orare din Extremul Orient: 00:00 am CST (miezul nopții) pe miercuri 22 decembrie în Taipei și Beijing, 01:00 am JST în Tokyo și 03:00 am AEST în Sydney.
Puteți verifica ora meditației pentru fusul vostru orar, aici:
Vom face această activare ca un proces în doi pași, primul pas este semnarea petiției de Eliberare Planetară afișată mai jos, al doilea pas este meditația în sine. Acest declanșator în doi pași va avea efectul maxim posibil asupra situației planetare.
Instrucțiuni înainte de meditație:
În orice moment după ce ați citit acest articol, semnați petiția de Eliberare Planetară:
Avem nevoie de 144.000 de semnături până pe 21 decembrie pentru a declanșa efectul exopolitic dorit.
Instrucțiuni pentru meditația din 21 decembrie:
1. Folosiți-vă propria tehnică pentru a vă aduce la o stare relaxată de conștiință.
2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va începe procesul Primului Contact cu ființele Galactice binevoitoare și Intervenția Divină.
3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți-i să transmute orice lucru care nu servește Luminii.
4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, fiind apoi distribuită spre Soarele Central al tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această Lumină care intră prin Soarele Central Galactic, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin toate ființele de pe suprafața planetară și toate ființele din subteran, și de asemenea, prin corpul vostru, spre centrul Pământului.
5. Declarați-vă voința și decizia pentru Primul Contact și Intervenția Divină prin decretarea (cu voce tare, dacă este posibil) ambelor decrete, de trei ori: Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființele Galactice binevoitoare acum! Decretez Intervenția Divină acum! Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființele Galactice binevoitoare acum! Decretez Intervenția Divină acum! Decretez și comand Primul Contact fizic cu ființele Galactice binevoitoare acum! Decretez Intervenția Divină acum!
6. Vizualizați ființele Galactice binevoitoare care răspund la aceste decrete și vă contactează fizic și pe toți care au făcut aceleași decrete. Vizualizați Sursa intervenind direct în situația de pe Pământ, declanșând o transformare intensă de vindecare a umanității. Vizualizați Lumina transmutând tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, ștergând toată sărăcia și aducând abundență pentru toată omenirea. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.
Timpul sugerat pentru meditația noastră este de 20 de minute.
Actualizări despre Activarea Intervenției Divine: