ANTARIENII

ANTARIENII

Antarienii sunt ființe stelare 5-7 dimensionale, având câteva planete asemănătoare Pământului în sistemul lor stelar, care se află de asemenea în procesul ascensiunii.

Steua lor de origine, Antares, este de 87,200 de ori mai mare decât Pământul și mai aproape de Marele Soare Central. Ei sunt Războinici ai Luminii; energia lor este puternică și intensă și nu este prea des întâlnită  pe Pământ, existând puține conexiuni cu ei. Antarienii sunt păzitorii porților Tărâmurilor Înalte, având rolul de a supraveghea trecerea sufletelor în Conștiința Înaltă. Dacă ne-am imagina o procesiune de suflete, am vedea cum arcturienii veghează creșterea sufletelor și atunci când ele sunt suficient de evoluate, devenind conștiente de sine, ele trec prin portalul antarian, dobândind accesul la  frecvențele înalte din Univers.

Antarienii dețin unul dintre locurile de întâlnire ale Consiliului Galactic, Consiliul ce conduce majoritatea raselor stelare ce colaborează în galaxie, fiind unite în pace și iubire fraternă, într-un proces co-creator al Ascensiunii Galaxiei Calea Lactee.

Ei înșiși se prezintă astfel:

În mod obișnuit pe Antares noi suntem cinci dimensionali, dar războinicii și părinții pot rezona cu cea de-a treia dimensiune atunci când ”lucrează” și merg apoi acasă în cea de-a patra dimensiune. Părinții își reduc de asemenea frecvența foarte înaltă de vibrație, coborând din dimensiunile mai înalte pentru a permite ca nou creata lor formă de viață să-și înceapă ”timpul în formă”, altfel spus într-o formă trei dimensională.

Funcționăm în acest fel pentru ca copiii noștri să fie puternic înrădăcinați într-o formă fizică, pentru a putea procrea și a fi protectorii cvadrantului nostru din spațiu. Este ceva similar cu somonul vostru care pleacă din apa sărată ,care este mediul său natural, pentru a-și depune icrele în apă dulce.

 

Portalul înțelepciunii antariene –

Creatorii codurilor universale

 

Antares este un centru pentru trezire multidimensională. Ne păstrăm realitatea trei dimensională vie și activă, chiar dacă am putea cu toții să ne ridicăm frecvența deasupra ei. Motivul pentru care facem acest lucru este că, în primul rând, noi am colonizat această zonă pentru a ajuta la protejarea celor din jurul nostru, precum și a lumii voastre, de draconienii de pe Orion. Ceea ce draconienii au obținut prin tehnologie, noi am obținut prin putere supramentală.

Din moment ce noi servim ca protectori, cel puțin până la sfârșitul Marelui vostru Ciclu, noi avem o clasă de războinici puternică. Conducătorii societăților noastre, precum și majoritatea cetățenilor, rezonează cu dimensiunea a patra și a cincea. Aproape fiecare dintre noi, bărbați și femei, am petrecut cel puțin 30 de ani de serviciu ca războinici. Femeile sunt instruite în permanență împreună cu bărbații și sunt pe deplin egale în toate acțiunile militare.

Pe de altă parte, bărbații nu sunt în totalitate egali în departamentul de concepție și îngrijire a copiilor. Nimeni nu poate deveni părinte până nu și-a încheiat serviciul ca ”protector”. Noi războinicii folosim mai mult cuvântul ”protector” decât ”soldat”.  Noi nu luptăm pentru că așa ni se spune sau pentru că am dori să câștigăm putere sau să cucerim. Noi luptăm doar pentru a ne proteja poporul și modul nostru de viață.

Nu toți oamenii de pe Antares devin părinți. De fapt, mai puțin de 10% se căsătoresc și au copii. Cu toate acestea, aproape toată lumea este implicată în mod activ în creșterea tinerilor. Pentru a deveni părinți, acele persoane trebuie să treacă printr-o inițiere importantă, aproape la fel cum este și pe Arcturus. Cu toate acestea, noi nu alegem părinții după culoarea aurei, așa cum se face pe Arcturus, ci mai degrabă prin inițiere. Ințierea pentru a deveni părinți durează trei ani. Pentru ca cineva să poată deveni părinte, trebuie ca înainte de aceasta să fi devenit maestru în conștientizarea multidimensională. Această măiestrie poate fi cel mai bine descrisă prin a spune că un maestru poate să-și extindă vibrația de la a treia până la a șaptea dimensiune a Suprasufletului. De asemenea, el este capabil să-și deschidă capacitatea de a conștientiza în mod conștient toate aceste dimensiuni deodată.

Această expansionare a conștiinței și a conștientizării este o mare realizare și este motivul pentru care doar 10% dintre cei din poporul nostru sunt părinți. În scopul de a deveni părinte, două suflete armonios potrivite își ridică vibrația în Suprasuflet și invită o scânteie de viață să intre în lumea noastră Antariană. Ei ”plimbă” apoi acea scânteie în jos prin fiecare dimensiune și o ”plantează” în forma trei dimensională a femeii.

De obicei, cuplurile au un singur copil. Este nevoie de trei ani pentru pregătire (doar 30% dintre cei care intră în inițiere o și încheie) și apoi alți trei ani pentru a ”plimba” Sufletul în jos spre cea de-a treia dimensiune. Apoi, pentru încă trei ani părinții se dedică în totalitate creșterii copilului. La sfârșitul celor trei ani copilul a devenit adult și se alătură societății. Copiii studiază de obicei cam 30 de ani și apoi intră  în armată. Așadar, majoritatea părinților sunt în jurul vârstei de 60 de ani când sunt în măsură să înceapă procesul de pregătire pentru a deveni părinți.

Cu toate acestea, din moment ce toți părinții și-au însușit conștientizarea multidimensională, ei trăiesc în mod obișnuit cel puțin 300 de ani. Unii trăiesc chiar 400. Ultima sută de ani din viețile lor este petrecută, de obicei, pentru a-i ajuta pe alții să devină multidimensionali. Odată ce cineva este multidimensional, ”moartea” este doar o schimbare de octave.

Sunt, desigur, și cei ce mor în luptă, dar acest lucru le dă un impuls până la cel puțin dimensiunea a șasea. Viețile lor sunt scurte, dar călătoria lor către cea de-a șaptea dimensiune este mai ușoară. În lumea voastră, toate procesele individuale, sau viețile individuale cum ați spune voi, provin din Suprasufletul șapte dimensional.

Nouă ni se cere de către părinții noștri să părăsim Suprasufletul atunci când suntem ”scântei de lumină”. Apoi trebuie să ne întoarcem înapoi la Suprasuflet înainte de a putea să ne luăm o nouă încarnare pe Antares sau în lumea Arcturiană sau pe o Navă Stelară.

Realitățile antariene și arcturiene sunt ambele de natură multidimensională. Și noi și ei ne concentrăm pe sprijinirea oamenilor, planetelor și sistemelor solare, ajutându-le să-și îmbrățișeze esența multidimensională și să urce înapoi la SINELE lor Suprasuflet. Cei care găsesc prea dificil acest proces de ridicare a propriei vibrații înapoi la cea de-a șaptea dimensiune, adeseori se încarnează pe alte planete și în alte sisteme solare. Ei pot alege, de asemenea, o versiune diferită a realității pentru o varietate de experiențe.

Noi vă vorbim acum din cea de-a cincea dimensiune. Putem rezona la frecvențe mai înalte de vibrație, dar ne-am oferit voluntari să ne reducem vibrația pentru ca voi cei din dimensiunea a treia să puteți auzi mai ușor chemarea noastră. În realitățile noastre mai înalt dimensionale, unitatea și individualitatea sunt unul și același lucru. Prin urmare, noi suntem capabili să experimentăm în același timp și unitatea completă și individualitatea totală. Și acest lucru prin expresia unită a individualității noastre prin care îl servim cel mai bine pe UNUL.

Suntem într-adevăr o vibrație mai înaltă a multelor voastre Sine și în același timp suntem ceea ce voi ați putea privi ca pe o ”entitate separată.” Conștiința noastră este mult mai complexă decât și-ar putea măcar închipui mintea voastră trei dimensională.

Unul din scopurile comunicărilor noastre este să vă ajutăm să vă deschideți tot mai mult mintea căilor de gândire patru și cinci dimensionale. Vă putem ajuta în acest demers din cauza faptului că suntem pe același fir vibrațional.

Un ”fir vibrațional” este conștiința, energia și lumina care conectează forma voastră fizică trei dimensională cu Corpul nostru Astral patru dimensional și cu Corpul nostru de Lumină cinci dimensional, precum și cu Ființa noastră de Lumină șase dimensională și cu Suprasufletul nostru șapte dimensional.

Acest fir vibrațional se extinde și în nivelele noastre dimensionale de la opt la zece Elohim Solar, precum și în al unsprezecelea și doisprezecelea nivel dimensional Elohim Stelar. Bineînțeles, în dimensiunea a șasea și mai departe, toate formele sunt efemere și ființele sunt învăluite în conștiința luminoasă multidimensională care călătorește prin toată Realitatea.

Foarte multe fire vibraționale provin din Elohimul Solar (creator și protector al unui sistem solar) și chiar și mai multe fire vibraționale provin din Elohimul Stelar (creator și protector al unei galaxii). Elohimii sunt creatorii și deținătorii formei. Prin urmare, ei trimit Calitatea Divină a ”Conștiinței îmbrăcate în formă” în lumile mai joase unde aceasta poate deveni materializată.

Când oamenii ”canalizează”, ei de fapt îl canalizează pe UNUL care este pe același fir vibrațional care vine de la Corpul lor de Lumină, Suprasufletul lor, Elohimul lor Solar și/sau Elohimul lor Stelar. Pot canaliza un membru al Regatului Angelic și/sau un Maestru Ascensionat cu care ei sunt conectați prin firul lor vibrațional.

Această activare a Corpului vostru de Lumină permite corpului vostru astral patru dimensional și corpului vostru fizic trei dimensional să conecteze firul vostru vibrațional la Gaia. Această conectare permite ca vibrația mediului vostru înconjurător trei dimensional să fie expansionată în cea de-a patra dimensiune. În cele din urmă, cea de-a patra dimensiune va fi ridicată în cea de-a cincea dimensiune.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți lucrători în lumină își vor aduce contribuția prin conectarea firului lor vibrațional la câmpul energetic al Pământului, acest lucru va ajuta foarte mult la transmutarea lui Gaia în Corpul Ei de Lumină planetar. Când vă aduceți aminte să vă fuzionați conștiința cu Gaia, voi o ajutați pe Ea și Ea vă ajută pe voi. Această formă de conectare personală și planetară va facilita foarte mult atât ascensiunea voastră personală cât și cea planetară.