Ashtar: Anul 2022 si potentialitatile lui

Ashtar: Anul 2022 si potentialitatile lui

Salutări draga familie!
E bine să fii din nou aici. Suntem pe un nou marcaj maret. Ati reușit încă o dată să treceti printr-o ușă mare.
De atâtea ori, cei care încearcă, au dorit anihilarea voastra. Au încercat, dar fără succes, să va anuleze progresul de atâtea ori și fără rezultate bune pentru ei! Cel mult, niște întârzieri care au ajuns să ne ajute în dinamica noastră.
Dragii mei Confederați Pământeni, reprezentanți ai celei mai înalte oști spirituale de ființe hotărâte!
Da, pentru a ajunge unde sunteti, este nevoie de mai mult decât voință; se cere determinare la toate nivelurile!
Ați trecut prin, și încă treceți prin, una dintre cele mai mari încercări ale voastre în timp ce vă aflați în acest mediu fizic, dar asta s-a terminat deja. Veti percepe.
Am spus la începutul anului 2021 că veți fi mai în siguranță și că veți face față provocărilor, mulți dintre voi, dar veți fi în siguranță și încrezători în voi, mai presus de toate, și că nimic nu va doborî și… Ei bine , iată-va, din nou, în trup și spirit, pentru încă un an al istoriei voastre pe Pământ!
A fost un an provocator, mai ales pentru cei dintre voi care sunteți în față, știu. Canalul meu iubit știe asta, nu? Hai, respira! Ia o pauză și hai să reluăm…
Anul acesta, dragilor, v-a pus la încercare pe atât de multe niveluri și am mai spus asta.
V-am spus că va fi așa, dar uite, uite cât de mult v-ati extins emoțional!
Vedeti cât de mult ati renunțat la lucruri care nu mai aveau sens pentru voi! Destul de puțin!
Pentru unii dintre voi, știu că ati fost extrem de dificil să renunțați la modelele vechi, dar ați făcut-o.
Și iată-ne in pragul lui 2022, ca un an pe care îl voi numi Marele Portal al Trecerii!
Da, dragii mei, acesta este anul marii traversări… Și nu vă alarmați când spun că vor fi multe suflete care se vor întoarce acasă anul acesta, nu pentru că va avea loc vreo Apocalipsă; nu din acest motiv, ci pur și simplu pentru că este timpul lor.
Am mai spus asta și mă întrebați dacă este din cauza situației virale actuale și v-am spus că nu! Voi vorbi mai multe despre asta mai târziu.
Acesta va fi și anul cu cel mai mare număr de nașteri de ființe umane înregistrat vreodată și veți putea să vedeți asta la sfârșit.
De ce? Pentru că este începutul trecerii finale a umanității către noua pistă, calea de regenerare completă!
Mai multi Starseeds sunt gata să se încarneze din cele mai diverse și variate sectoare ale galaxiei și nu numai!
Vor fi multe nașteri de gemeni, tripleți, cvadrupleți… Mame și tați, pregătiți-vă!
Există o mare pregătire pe Planurile Spirituale în acest moment pentru aceste coborâri.
Mulți dintre voi – care țineți fizic această Lumină pe planetă chiar acum – ați jucat, de asemenea, un rol esențial în acest lucru.
Ați fost foarte exigenți anul acesta pentru că a trebuit să țineți mai multă Lumină decât – așa cum aș spune – normal.
De ce? Ei bine… Știți toată teroarea care a fost aruncată asupra voastră, tot haosul emoțional pe care l-a experimentat societatea globală din cauza capcanei virale aruncate.
În timp ce mulți au intrat în disperare emoțională, a trebuit să echilibrati și să ancorati mai multă Lumină, astfel încât să fie prezent un minim de echilibru, pentru ca cei care își doresc anihilarea ta să nu aibă succes absolut și iată că ati reușit încă o dată. pentru a anula o exterminare!
Și în timp ce ei încearcă să-ți facă planeta conștientă de eșecurile misiunii lor, eu, personal, sunt responsabil să-i capturez și să-i aduc la bordul Marelui Consiliu Etic al Galaxiei.
V-am spus deja să mi-i lasati mie. Voi onora acea parte.
Niciunul dintre ei nu va părăsi planeta pe căi de evacuare, fie prin Polul Nord și Sud, nici prin orice alt portal de oriunde de pe planetă.
Mi-am însărcinat chiar echipa să monitorizeze fiecare ieșire strategică, iar o evadare este absolut imposibilă.
Între timp, bucurati-va de sentimentul împlinirii, cu certitudinea că nu vor putea depăși ceea ce au fost deja, oricât de mult s-ar strădui propaganda lor. Este in zadar.
Acesta este un an în care vi se va cere și sa aveti Credință!
Credință în alții, în frații și surorile voastre, Credința în Creatorul Suprem, Credința în Noi și, mai presus de toate, Credința în voi înșivă!
Va trebui să credeti mai mult în voi, în propriile voastree potențialitati, în propriile voastre capacități de expansiune!
Terapeuți cuantici, acesta va fi anul vostru!
Acesta este anul în care veti fi extrem de chemati la muncă, mai mult ca niciodată!
Sănătatea emoțională și spirituală va trebui să fie ajustată și veți fi căutați pe toate planurile, fizic și eteric, deoarece multe suflete care își părăsesc corpul vă vor căuta și să treceți în planurile mai subtile.
Și iată ceva interesant: ati observat mai multe zgomote, noaptea, când va culcati sau în miezul nopții?
Ei bine, asta e interesant… Este un semn al împletirii dimensiunilor!
Da, există această dimensiune încrucișată și vălul dimensional care separă dimensiunile se subțiază foarte mult și anul acesta va fi mai subțire ca niciodată.
Nu va speriati. Face parte din asta. Așa cum voi pe planul fizic veti fi văzuti mai ușor de cei de alte dimensiuni paralele, așa o „fantomă” în mijlocul nopții poate să nu fie o fantomă, ci o altă versiune a voastra.
Aceasta face parte din procesul de unificare dimensională.
Acesta este drumul, acesta este viitorul vostru!
Contopirea sinelui vostru în Sinele Mare!
Dar mai trebuie să spun că ar putea fi suflete în căutarea direcțiilor voastre iubitoare!
Aveti răbdare și dragoste cu ei.
Ei îi văd ca Portaluri ale Luminii!
Așa cum v-am spus recent într-un mesaj anterior pe care l-am transmis acestui canalist despre actualizarea ADN-ului ei, acest lucru va continua, desigur, și alte modificări dincolo – ca în marele flux al celor trei creiere ale voastre.
Acest lucru va fi mai intens în 2022 pentru că este și anul alinierii, nu întâmplător.
Un alt punct pe care acest an nou vă va aduce în continuare este nevoia de ajustări în relațiile voastre, fie ele afective, familiale, de prietenie…
Va trebui să finalizați neterminatul și veți fi inevitabil atrași de el.
În ultimii doi ani, ai fost deja „forțati” la o proximitate a celor dragi, stând mai mult timp în casă, cu familiile față în față, sub același acoperiș și… ei bine, știti!
Multe lucruri au ieșit la iveală, nu-i așa?
Erau lucruri păstrate care păreau să fi fost deja terminate și, dintr-o dată, „hm!” acolo se discută.
Ei bine, și asta trebuia să se întâmple, pentru că nu puteți traversa asa Marele Portal spre ascensiunea voastră, iar aceasta nu este regula noastră.
Este ceva pe care voi înșivă l-ați hotărât!
Este ceva din voi, și asta e grozav!
Casa curata pentru noi experiente! Deci să mergem! La treabă! Ridicați telefonul dacă este necesar. Sunați pe oricine simte nevoia să ajusteze câteva lucruri.
Dacă există încă vreun disconfort, furie, resentimente, rănire sau ceva de genul acesta, sau pur și simplu meditati cu dragoste conectându-va cu Forțele Universale, astfel încât universul să promoveze sincronicitățile pentru aceste ajustări!
Și crede-mă, se va întâmpla într-un fel sau altul și trebuie să se întâmple pentru propria voastra sănătate emoțională și fizică.
Corpurile voastre nu mai suportă poveri emoționale, traume, răni; ficatul vostru trebuie să elibereze furia; esofagul și gâtul lor au nevoie să elibereze revoltele și angoasa. Era și timpul!
Mulți dintre voi ați avut dureri în ultima vreme, dureri pe care nici cele mai sofisticate teste din laboratoarele dumneavoastră nu le pot rezolva.
Simțiti, va duceti la doctor, ei cer analize și, ei bine… nu e nimic acolo, absolut nimic să va explice.
Apoi recurgeti la cuantumul: „Terapeuți New Age, aici veniți din nou!” Ei bine, iată explicațiile!
Traume din trecut, stres emoțional, obsesii spirituale datorate acordajelor cu vibrații scăzute, frici, nesiguranțe, furii etc.
Sau sunt pur și simplu eforturile trupurilor voastre de a se adapta la noile vibrații ale Luminii – Codurile Sacre care vin din Centrul Galaxiei – și acea Lumină coboară deschizând spațiu, complet, în toate zonele blocate.
Acest lucru le poate provoca și un anumit disconfort fizic și cu cât rezistența la aceste recepții, cu atât mai incomod pentru simplul fapt că este ceva necesar, și pentru binele vostru.
Ati mai auzit asta! Cu cât rezistati mai mult, cu atât este mai greu! Așa că lasati-l să curgă. Eliberati-va de ceea ce trebuie să plece, elibereati poverile, iartati, iartati-va, iubiti și iubiti-va!
Eliberează vechile căi, vechile obiceiuri și deschideti-va către ceva care va este înnăscut: Iubirea!
Nu sunteti acolo pentru a învăța să iubiti, ci pentru a va aminti Iubirea! Pentru că ati uitat-o!
Traumele vieții de pe planetă v-au făcut să uitați și fiecare efort al Luminii de a vă ajuta este să vă reamintească din nou cine sunteți și potențialul vostru, dragii mei!
Și da, de multe ori va doare, va răni până la punctul în care ei cred că se îmbolnăvesc, dar nu! Aceasta ar putea fi Lumina care cere trecere!
După mult timp petrecut în întuneric, când veti vedea Lumina, veti simți un mare disconfort în ochii vostri, dar va vei obișnui curând și va vei contopi în Lumină!
Și asta se va întâmpla. Aceasta este ceea ce se întâmplă chiar aici, chiar acum, în acest moment!
Să vorbim despre planeta însăși!
Da, Pământul va suferi ajustările necesare în 2022, dar încă o dată, nu vă alarmați! Și asta face parte din plan!
Oceanul Pacific va fi mai activ anul acesta. Zonele de coastă, atenție! Fiti atenți la semnele naturii, a cerurilor și a mărilor în sine.
Recalibrarea corpului Gaiei continuă, la fel ca fiecare corp uman.
Kundalini-ul planetei va fi într-o activitate intensă și acest lucru ar putea aduce răsturnări vulcanice pe vechiul continent.
De asemenea, suntem prezenți pentru a minimiza și/sau chiar anula unele efecte mai intense, acolo unde este posibil.
Cele mai mari game de sensibilitate sunt monitorizate de cei mai buni oameni de știință, ingineri siderali și specialiști în fizică.
Acestea sunt procese firesti, la fel cum corpurile voastre eliberează anumite energii, la fel va fi și pentru Gaia. Este ceva necesar. Esențial, de fapt.
Doar să aveti Credință. Încredere. Este in regula.
Acesta va fi și anul în care vom mai face un pas spre voi și mă grăbesc să spun din nou că „- nu ca salvatori ai vostri, ci ca prieteni ai vostri de eoni, evident, facem acest pas pentru că și voi îl faceti atunci când aveti încredere, va iubiti și va dedicati ascensiunii.
Dragilor, când veți vedea, când vă oferiți oportunitatea de a simți dincolo de cele cinci simțuri ale voastre, veți percepe foarte clar în voi un univers puternic de iubire fără sfârșit.
O sursă inepuizabilă și puternică care va va ghida către pace și abundență nelimitată.
Ajungeti acolo.
Nu va uitati niciodată că de multe ori poate părea că nimic nu se schimbă și va invit din nou să va uitați în urmă cu 10 ani: unde ati fost? Ce făceati? Care era nivelul vostru de conștiință la acea vreme?
Există ceva ce nu ati mai face astăzi, ceea ce ati făcut acum 10 ani? Da… știu, și tu la fel!
Aceasta este evoluția! Este o expansiune a conștiinței și nu o puteți nega!
Sunt foarte bucuros de acest moment pentru scurtul nostru mesaj.
ADN-ul vostru este actualizat într-un ritm accelerat.
Acest lucru este destul de evident, știu.
Cât de multe s-au întâmplat în timp ce se întâmplă asta, știti! Totul era programat.
Acesta este un timp de renaștere pentru voi.
Multe lucruri sunt eliberate din Akashicul vostru: amintiri, sentimente, viziuni, emoții… totul trebuie să revină pentru ca voi să le priviti.
Trebuie să va uitati.
Nu le veti mai putea ține înăuntru.
Am avertizat despre acest lucru în cele mai recente postări ale mele.
Este timpul să va uitați profund la voi.
Nimic altceva nu va fi ascuns în inconștientul vostru.
Vreau să vorbesc puțin despre vechile profeții!
Dragii mei, se vorbește multe despre sfârșitul timpului și despre cum se va întâmpla!
Evident, de-a lungul secolelor, ati fost adusi la cele mai variate versiuni despre cum ar fi aceasta, de la apocalipsa de foc, la inundații și chiar la invazia vicioasă „extraterestră”!
O, dragilor!… De câte ori trebuie să spunem că niciodata Creatorul nu dorește anihilarea voastră și că noi suntem aici pentru a vă garanta aceasta!?
Dragostea lui Dumnezeu pentru voi este mult mai mare decât va puteți imagina!
El va iubește fără limite și noi suntem aici ca martori ai acelui adevăr!
“Oh! Un meteorit va veni și va distruge planeta!” Oh, nu!… Suntem aici pentru a vă patrula cerurile, Sistemul vostru Solar!
Chiar credeti că asta s-ar putea petrece la întâmplare? Sau credeti că dacă un astfel de corp ceresc ar veni spre voi pentru anihilarea lui, noi nu am interveni?
Am mai făcut asta, dragii mei! Căutați în rețelele dvs. de socializare. Veți vedea videoclipuri cu noi în acțiune, împiedicând meteoritii să cadă pe pământ, în mijlocul orașelor mari.
Asta nu se va întâmpla!
Cu siguranță, mulți trebuie să se întrebe de ce nu am intervenit in alte puncte și despre asta am mai vorbit și o să repet: sunt situații care țin de voi, direct, pentru că trebuie să știti și că sunteti capabili!
Începeti prin a nu mai da prea multă putere exteriorului și a va gândi că sunteti inferiori celorlalți, până la punctul de a va pune complet în mâinile lor.
Trebuie să va uitați la propriile voastre potențiale!
Și așa cum am spus, acesta este anul pentru asta!
Actuala situație virală, așa cum am spus, va fi ocolită și este deja făcut acest lucru.
Acesta va fi atunci când vă așteptați mai puțin și într-un mod brusc.
Soluția există deja și trebuie să știti că este pe cale să se manifeste în fizic și trebuie să aveti încredere în voi, în Lumina inimilor voastre, pentru asta!
Nu va fie frică! Nu sunreti singuri!
De asemenea, nu discreditați capacitatea corpului vostru, potențialul spiritului vostru de a se recalibra, de a găsi soluții și de a se regenera!
Acesta este anul Credinței!
După cum am spus, trebuie să priviți și să urmați această Credință!
Veti vedea! Vara!…
Au fost ani când m-am temut pentru reacțiile umane.
Mi-a fost teamă nu pentru că îmi era frică de ceea ce time de voi, ci din cauza a ceea ce nivelurile voastre de conștiință ar putea face și declanșa, dăunându-va voua și celorlalți.
Două războaie mondiale! Explozii nucleare… Și iată-mă, așa cum am promis, pentru a preveni un al treilea război, și așa va fi.
Nu va exista un al treilea război și, indiferent cât de mult vor încerca, vă dau cuvântul meu: NU VA FI.
Cei care dețin focoasele știu despre noi. Toți știu de prezența noastră.
Ei știu că nu vom permite ca niciun focos să fie lansat în alt mediu pentru distrugere în masă. Acest lucru nu va fi permis.
Și vor încerca în continuare să facă asta. De asemenea, vor încerca să vă facă să credeți că acest lucru s-a întâmplat.
Dar nu! Nu se va întâmpla! Într-adevăr, nu se va întâmpla pentru că eu însumi, Ashtar, sunt responsabil cu monitorizarea lor. „Poți dezarma vreun focos?” Oh, da putem.
Am făcut asta. Și vom face de câte ori este nevoie.
Și în sfârșit, dragilor: Nu vă temeți de tăierea, de sortarea, care are loc.
De asemenea, este necesar! Este fundamental!
Există o recalibrare a frecvenței care are loc pe toată planeta, în toate dimensiunile.
Un semnal a fost trimis de la Centrul Galactic pentru asta și va muta o mulțime de lucruri.
Va fi cu adevărat multa „întindere și tragere”, mai mult dinamism, mai multe noutăți și schimbări în mediu. Veti renaște complet.
Chiar dacă s-au întrupat, renasc!
Treceți printr-un proces de ascensiune în timp ce vă aflați încă în corpul material și totul, totul a fost simțit, văzut, perceput și face parte din el!
Mulți pot crede că realitatea este în prezent puțin „ciudată” și simt că trăiesc un vis sau ceva asemanator, și chiar mai mult: de parcă nu și-ar recunoaște propriul corp!
Aceasta, în multe cazuri, face parte și din recalibrare.
Voi renașteți și urcați la vibrații mai înalte, deoarece realitățile se împletesc și ele pentru alinierea finală a Unității.
Calmeati-va și bucurati-va de călătorie. Totul face parte din aceasta.
Este fără precedent în Galaxie, am mai spus-o! Doar bucurați-vă de plimbare și de priveliște…
Și apropo, da… unele stele vor arăta diferit în viitorul apropiat.
Călătoria de la Sistemul Solar la Sirius continuă… Și noi, ca si gardieni, urmăm totul îndeaproape.
După cum v-am spus mai devreme, „aveti grijă la praful de pe drum” și fiti gata să vedeti mai mult decât v-ati imaginat vreodată când se va stinge complet.
Chiar dacă sunteti foarte informati despre ceea ce s-a întâmplat, veti fi totuși surprinsi de tot ce se întâmplă.
Aveti grijă la praf!… Aveti grijă!…
Sunt vocea Comandamentului Ashtar și spun aceste adevăruri.
Asa si este.
Binecuvântări!
Fratele vostru,
Ashtar.
Adonai!
**Primit de Rafael (Neva/Gabriel RL):