CONSULTANTA SPIRITUALA ONLINE
PASI CATRE SUFLET, ZBOR CATRE SPIRIT, 
REGASIRE ETERNA IN DUMNEZEU

Pamantul este o scoala a vietii, mai mult chiar, a vietii divine. Nimic din tot ceea ce ni se petrece nu este intamplator. Suntem aici pentru a invata si a depasi cu bine toate problemele pe care viata ni le aduce in cale. Situatiile dificile sunt inerente pentru ca noi toti avem lectii de invatat, dar trebuie sa fim constienti ca orice problema ascunde un dar pentru noi daca reusim sa depasim totul cu bine si atunci cu siguranta ne vom incadra pe o spira evolutiva superioara a spiralei ascensente pe care sufletul nostru o urmeaza in desavarsirea sa si in implinirea menirii sale pe Pamant.
Exista insa si situatii in care ne simtim coplesiti, dezorientati, incapabili de a vedea solutiile constructive si de a intelege sensul profund al situatiilor de viata cu care ne confruntam. In astfel de momente ajutorul divin inspirit al unui Indrumator spiritual (al unui “Prieten spiritual mai mare”) poate fi nepretuit. Orice situatie de criza, orice dezechilibru emotional, orice problema cu care viata ne confrunta isi are solutia sa in ordinea si armonia divina a Creatiei. In aceasta idée urmarim sa va venim in intampinare, Trebuie doar sa cereti si vi se va da. Bateti si vi se va deschide.
Daca vreti sa ajungeti la esenta trairilor voastre trebuie inainte de toate sa intelegeti de ce treceti prin anumite incercari, urmati cu incredere si credinta indrumarea spirituala pe care o primiti si problemele se vor rezolva cu siguranta, cu ajutorul nepretuit al lui Dumnezeu pe care urmarim sa-l tranzitam pentru dvoastra si pentru care intotdeauna Ii multumim..
Înţelepciunea e efectul căutării profunde, este calea spre fericirea deplină.
In ce directii va putem ajuta:
– sa aflati care este cauza spirittuala a problemei cu care va confruntati
si ce anume aveti de facut pentru a o indeparta,
– cum puteti sa va purificati sufletul si mintea,
– cum puteti sa beneficiate de ajutor angelic,
– cum sa accesati esenta divina prezenta in fiecare dintre noi,
– cum sa va orientati mereu catre Dumnezeu,
– care sunt conditionarile karmice cu care va confruntati si ce sa faceti pt a le depasi,
– cum sa va protejati de anumite influente nefaste.
– cum anume va puteti angrena spiritual pentru a va implini menirea…
Un aspect important al acestei posibilitati de lucru este faptul ca energiile circula la orice distanta si puteti simti beneficiile ei instantaneu.

Ne puteti contacta online pe skype : atman150967
email : atmamundi@yahoo.com sau umakumari77@yahoo.com
mobil: 0774575204