COMANDAMENTUL ASHTAR

COMANDAMENTUL ASHTAR

(’’Divizia aeriană a Marii Frății Albe”)

Una dintre cele mai interesante și intrigante grupuri extraterestre este așa-numitul Comandament Ashtar și Comandantul Ashtar.

Comandantul Ashtar este cel desemnat pentru a conduce așa-numita divizie aeriană a Marii Frății Albe sau Frăția Luminii și vastele sale trupe exraterestre, precum și alți tehnicieni, însumând aproape 20 de milioane de ființe extraterestre ce lucrează îndeaproape în mod pașnic cu Maeștrii Asscensionați. Afară de personalul de apoximativ 20 de milioane aflat sub comanda sa,  în sistemul nostru solar mai sunt încă alte patru milioane de membri și lucrători aflați în plan fizic. Comandantul Ashtar însuși este o ființă nobilă cu ochi albaștri.Tipologia sa corporală este aceea a lui Adam Kadmon, ceea ce înseamnă că este aceeași cu cea a oamenilor de pe Pământ, locul său de proveniență ca suflet fiind planeta Ashtar. El nu a avut niciodată o încarnare pe planeta Pământ, fiind însarcinat cu conducerea flotei spațiale în sistemul nostru solar, nefiind însă restricționat la acest sector de spațiu de serviciul său. El reprezintă Sistemul nostru solar în întâlnirile Consiliului galaxiei noastre și ale Universurilor din marele Omnivers. Unul dintre lucrurile importante care trebuie înțelese despre Comandantul Ashtar, armata sa de lucrători și flota sa de nave extraterestre este că natura lor este eterică sau, altfel spus, sunt ființe aparținând dimensiunilor superioare, de la dimensiunea a cincea în sus. Ei nu au corpuri fizice așa cum avem noi, totuși sunt capabili să manifeste la voință un corp fizic și să-și manifeste navele flotei lor în plan fizic oricând doresc.

O persoană care i-ar vedea nu ar gândi că sunt cu ceva diferiți de noi. Majoritatea vieții de pe celelalte planete ale sistemului nostru solar este de natură eterică. Cu toate acestea ei nu trebuie să fie considerați ființe dezincarnate deoarece nu au corp fizic.

Ei înșiși sunt ființe aflate într-un anumit stadiu de evoluție și viața lor în planul lor de existeță nu este foarte diferită de a noastră, cu excepția faptului ca se află într-un grad mult mai avansat de transcendere a sinelui inferior și a dorințelor astral, cu care oamenii de pe Pământ se luptă atât de mult. Comandantul Ashtar lucrează de asemenea îndeaproape cu întreg Regatul Angelic și în special cu Arhanghelul Mihail.

Este de asemenea foarte important să precizăm că printre membrii de onoare ai Comandamentului Ashtar se află Sananda, Ființa divină atât de binecunoscută omenirii de pe Pământ sub numele de IIsus (nume pe care l-a purtat în încarnarea sa terestră), atât de mult respectată și iubită de pământeni datorită rolului uriaș transformator și înălțător pe care l-a avut pe această planetă.

Comandantul Ashtar este o ființă extrem de iubitoare și bună, dar extrem de verticală în împlinirea misiunii sale de a servi, educa și proteja umaitatea și ființele din întreg sistemul solar.

Comnadantul Asthar și suita sa nu doresc nicidecum să fie priviți ca zei, ci mai curând ca și camarazi și egali cu noi pe calea ascensiunii și dincolo de ea, chiar dacă se află pe un nivel de evoluție superior. Două dintre misiunile sale principale constau: în primul rând în a educa spiritual umanitatea și în al doilea rând în a proteja și apăra Pământul și sistemul solar de grupurile de extratereștri ostili și egoist orientați.

 Din păcate oamenii nu sunt conștienți de recunoștiința și multumirea pe care o datorează față de    El și inimoasa sa echipă de lucru aflată  în serviciu activ. Măcar pe această cale urmărim să le  mulțumim cu recunoștiință din toată inima.