Conștientizarea Sinelui galactic

Conștientizarea Sinelui galactic

Prin grația care se revarsă în aceste timpuri asupra acestei Planete, drept rezultat al activărilor codului Sursă celular, vom ajunge să ne cunoaștem/înțelegem pe noi înșine în moduri noi, mai puternice, mai elevate și mai… galactice.
Aceste coduri ce se trezesc în prezent în corpul nostru fizic deschid firmamentul și căile către Sinele nostru (Sursă) de nivel galactic. Sinele de nivel galactic este aspectul nostru care supervizează experiența acestei încarnări, în scopul înălțării noastre fizice personale, precum și a ascensiunii planetare. Atunci când conștiința unei ființe este expansionată la nivel planetar, ea devine conștientă mai întâi de diversele sale încarnări, avute de-a lungul timpului, pe această planetă. Apoi pe măsură ce expansiunea conștiinței sale se extinde la nivel galactic și universal, ființa devine treptat conștientă de diferitele sale încarnări galactice, din diferite planuri și dimensiuni. Este mereu nouă și fascinantă această incursiune, ce își are atât sursa cât și finalitatea în Esența Divină Absolută a Spiritului nostru.
Pământul intergalactic a existat întotdeauna în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Prin urmare, Gaia cinci dimensională este vie deja și bine. În același fel, expresiile voastre cinci dimensionale ale SINELUI sunt vii și bine în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.
Provocarea nu este să deveniți cinci dimensionali, deoarece voi ați avut întotdeauna o expresie mai înalt dimensională a Sinelui vostru cinci dimensional ca o componentă a SINELUI vostru Multidimensional. Din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți și vă recâștigați conștientizarea SINELUI vostru cinci dimensional. Această amintire este o componentă importantă a procesului vostru de ascensiune.
Frecvențele din ce în ce mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional care servesc ACUM, și întotdeauna au servit ca echipă de ascensiune planetară, îi cheamă pe reprezentanții lor trei dimensionali să-și amintească cine sunt, astfel încât să se poată alătura lor în Misiunea lor Multidimensională.
Sinele de nivel galactic lucrează direct cu complexul suprasufletului nostru, cel care guvernează toate aspectele Sinelui, și este motivat exclusiv de dorința de a îndeplini misiuni importante de slujire divină. Aceasta este Forța motrice a tuturor semințelor stelare, ambasadorilor și intermediarilor între ființele galactice și pământeni.
Spre exemplu, mulți dintre cei care canalizează mesajele ființelor extraterestre înalte, pur și simplu comunică cu aspectele lor mai înalte, galactice…de pildă partea din Sinele lor superior care slujește consiliilor galactice, spre deosebire de aspectle lor pământene care slujesc ca ambasadori și intermediari către și dinspre alte planete, în scopul înălțării planetare.
Acest lucru e valabil pentru noi toți. Toți avem aspecte multiple (prezente pe multiple planete) cu care lucrăm în momente diferite, pentru diverse motive. Cu cât ne deschidem mai mult spre conștiința de nivel galactic, cu atât ne devin cunoscute mai multe dintre numeroasele noastre aspecte galactice.
Pentru mintea separată, care nu are o structură unitară, acest concept poate fi copleșitor, iar celor care se trezesc de curând le poate chiar zdruncina paradigma (motiv pentru care, până acum nu au fost menționate aceste aspecte), dar acum a venit timpul să fie dezvăluit totul, pentru că fiecare ființă are structura mentală nouă/superioară, pregătită să facă față acestei înțelegeri noi/superioare. Chiar dacă nu o va face imediat, ea se va deschide pe măsură ce lumina sa interioară va deveni mai puternică.
În esență, în timp ce continuăm să integrăm niveluri mai multe și mai înalte de informații, ajungem în final într-un loc din conștiință unde nu mai putem susține (absolut) nicio separare fără să nu ne fragmentăm, aceasta privește inclusiv orice separare între aspectele Sinelui, căci în realitate nu există nimic în afară de noi.
Dacă vă simțiți chemați să încorporați mai mult din conștiența Sinelui vostru galactic în existența voastră lumească sau să vă aduceți în prim plan aspectul galactic dominant în menirea/misiunile voastre divine de slujire, e posibil ca acesta să fie motivul.
Deschideți-vă, extindeți-vă, primiți totul cu brațele deschise – există întotdeauna loc pentru mai mult, mai profund, mai înalt.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, noapte şi text