Cartile aparute la Editura ATMA MUNDI

 

Tablitele de smarald
ALE LUI TOTH ATLANTUL
cunoscut ulterior ca
HERMES TRISMEGISTUS

Puţin s-a păstrat peste veacuri din străvechea înţelepciune a Epocilor de aur (Satya yuga) trecute, epoci de maximă înflorire spirituală pe care le-a cunoscut acest Pământ, în care porţile luminii erau deschise şi barierele spaţiilor interdimensionale fuseseră date la o parte prin forţa influxului spiritual  divin ce se revărsa atunci în nestingherită glorie, într-o imensă graţie pe Pământ

Extrem de puţine sunt scrierile ce s-au păstrat de atunci, adevarate manuscrise comoară, iar Tăbliţele de smarald ale lui Thoth (Hermes Trismegistos) se numără printre acestea. De aceea, inestimabilă este valoarea lor spirituală, prin puterea înţelepciunii divine supreme ascunsă în ele şi, mai ales, de o infinită valoare prin drumul pe care ele îl deschid, punte şi cale directă între Inima ta, cititorule, şi Inima Divină Supremă din care această înţelepciune s-a desprins.

Pe înţelepciunea conţinută în aceste Tăbliţe se bazează misterele străvechi ale piramidelor Egiptului şi ale Atlantidei. De aceea nu întâmplător se spune că în acela care citeşte cu inima deschisă înţelepciunea sa se va multiplica de 100 de ori.

Citeşte! Crezi sau nu, citeşte, iar vibraţia tăbliţelor va trezi “ceva sublim” în  inima ta!

Pret 24 Lei

Ioan Profetul

Nimic nu a impactat până acum mai mult acestă Planetă decât venirea Mântuitorul, venire ce se necesita pregătită prin deschiderea inimilor și conștiințelor celor ce aveau să-L primească și apoi să-L urmeze și să-L recunoască în inimile lor. Aceasta a fost lucrarea lui Ioan Botezătorul, Profetul Domnului, ce și-a asumat rolul de a deschide în sufletele oamenilor poarta către drumul  Luminii și al Iubirii divine spre reîntoarcerea în Inima lui Dumnezeu. Această lucrare reunește într-o sinteză unică toate sursele autentice ce au păstrat informații despre viața Întâietorului Fiului lui Dumnezeu.

Epuizat

Pamantul dimensiunii a 5-a
CORPURILE DE LUMINA

Fiecare ființă de Lumină în toate cerurile, fiecare ființă de Iubire în toate lumile, fiecare sclipire de lumină stelară care este întrupată, fiecare planetă însărcinată cu viață – toate își țin respirația. Toate își țin respirația în timp ce Eu (Dumnezeu) vă chem să ieșiți cu totul din realitatea voastră și să aveți încredere că Noua Lume va fi acolo pentru ca voi să puteți păși în ea. Cu fiecare inspiraţie a mea vă simt pe voi ca și pe cea mai măreață Iubire care izvorăşte din mine. În toate lumile, în toate Universurile în expansiune, toate trilioanele de ființe care-și desfac aripile adevărului, nu este nimeni ca voi.

Acum a sosit momentul pentru cel mai mare salt în credință, credința care spune că ceea ce este în inima voastră este adevărul adevărat, în timp ce toată structura în care v-ați trăit toate viețile este o iluzie.

Acesta este mesajul lui Dumnezeu către noi toți copiii lui, acesta este și mesajul acestei cărți, darul neprețuit al divinității ce ne deschide acesul la natura noastra divină și la o viață divină, trăită în lumina dimensiunilor superioare ale Creației.

Pret 28 Lei

TERRA GALACTICA

Revelații divine fundamentale cu privire la planeta Pământ
și rolul acesteia în cadrul Creației

Trăim cu adevărat timpuri de mare deschidere spirituală, în care aportul sporit de lumină divină ce se revarsă acum pe Planeta noastră a facut cu putință revelarea unor mari taine divine dintre care:

  • Povestea Gaiei
  • Noțiuni referitoare la cele 7 elemente specifice dimensiunii a 5-a
  • Revelatii cu privire la Pământul interior
  • Terra- privită ca planetă portal
  • Menirea spirituală a planetei Pământ
  • Iubirea necondiționată
  • Limbajul Luminii
  • Prietenii noștrii galactici, ajutorul neprețuit și mesajul lor spiritual
  • Galactic codex

sunt doar câteva exemple.

Este parte a rolului vostru, a fiecăruia dintre voi, îngeri strălucitori, semințe stelare, păzitori ai porților, ființe umane, păstrători ai Pământului de a avea experiența fizică de a fi o întrupare a Iubirii. Aceasta este partea revoluționară a Planului Divin, parte ce ne implică pe fiecare dintre noi și această Planetă, avându-și totodară efectul său de avalanșă în întregul Multivers, asupra tuturor fraților și surorilor noastre stelare. De ce credeți că vor să participe cu toții ca martori ai acestui uimitor proces?  – Este ceva unic și extrem de înalt. Oamenii sunt pe cale de a deveni multidimensionali în timp ce se află întrupați într-o formă, sunt pe cale de a întrupa Iubirea și calitățile divine. Merită din plin să fii martor la acest proces și să participi la el. Este vorba despre conștiința pe deplin trezită a sufletului și a Spiritului în timp ce se află întrupat într-o formă. Energiile care vin acum pe Planetă sunt dincolo de orice înțelegere, generând o modificare totală în toate structurile. Fiecare dintre voi este infinit și etern. Recunoașterea noastră ca fiind parte din Tatăl este înțelepciunea care emerge din Inima Sa. Este maturitatea sufletului ca el să știe aceasta.

Dacă veți privi fără prejudecăți  cerul, veți vedea o armată de nave care vă înconjoară Planeta, trimițându-vă Iubire, trimițându-vă Lumină și încurajându-vă spunând:

 ”Voi sunteți minunați, VOI Ascensionați, iar NOI suntem atât de fericiți că vă alăturați Familiei noastre Galactice.”

Pret 27 Lei

Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini

Cândva, foarte demult, aproape de începuturile timpurilor, din profunzimile nebănuite încă de noi ale istoriei galactice și universale, o uluitoare Profeție făcută de Arhanghelul Mihail a zguduit Lumile. Ea s-a înălțat ca răspuns la întrebarea fundamentală a existenței în Creație, la uluirea Spiritului scufundat în manifestare, care deși experimentează aparenta dualitate a binelui și răului poartă cu sine nostalgia Unității Divine fundamentale pe care își dorește să o regăsească în Creație, ca mărturie a triumfului său asupra iluziei dualității.

Conform acestei extraordinare Profeții – undeva, cândva, într-o îndepărtată Galaxie, într-un Sistem solar necunoscut, o Planetă binecuvântată va pune capăt luptei ancestrale dintre întuneric și Lumină, prin triumful Dumnezeirii așa cum era din Eternitate scris și stabilit!

Pământul a fost identificat în final ca fiind Planeta unde cel mai uimitor eveniment al timpurilor de pe urmă va avea loc. Pământul este cheia pentru împlinirea viitorului luminos al Galaxiei și chiar al Universului, pentru că avea să fie locul de confruntare dintre Forțele Luminii și cele ale întunericului. Această Profeție a devenit cunoscută întregii Lumi.

Rolul nostru, al tuturor celor 144000 de Ființe de Lumină, prezente aici prin grația și ajutorul neprețuit oferit de Dumnezeu este de a o împlini. Este timpul ca noi să răspundem chemării divine, împlinindu-ne menirea și chemându-l totodată pe Dumnezeu să-și împlinească promisiunea. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Preț 29 lei

RUMI & SHAMS

Dumnezeu este Iubire și Iubirea este Dumnezeu

“O viață fără de iubire este de prisos, Iubirea este apa vieții: Bea-o cu Inima și sufletul!” Divan-i-Shams De la începutul vieții mele caut fața Ta! Dar astăzi… am văzut-o! Astăzi am văzut farmecul, frumusețea și grația nesfârșită a chipului pe care îl căutam. Astăzi Te-am găsit pe Tine! Sunt copleșit de măreția frumuseții Tale Și aș vrea să Te pot privi cu o sută de ochi! Inima mea a ars de pasiune și a căutat neîncetat frumusețea copleșitoare pe care acum o contemplu! Mi-e rușine să numesc această iubire “umană” Și mi-e teamă de Dumnezeu s-o numesc “dumnezeiască”! Sufletul meu strigă în extaz: Fiecare fibră a ființei mele este îndrăgostită de Tine! Strălucirea Ta s-a topit în ființa mea! Tu ai făcut Pământul și stelele să strălucească pentru mine! Săgeata dragostei mele a ajuns la țintă! Mă aflu în casa iertării și inima mea este un loc de rugăciune! De ce sufletul meu nu și-ar lua zborul Aatunci când aude dulcea chemare a glorioasei prezențe divine, O șoaptă de o indescriptibilă savoare: ‘Trezește-te!” Rumi – Iubire și zbor extatic în Inima Divină Infinită

Pret 29 Lei

SAINT GERMAIN- MESAJ PENTRU UMANITATE:

AVETI PUTEREA A O MIE DE SORI

Este o carte de exceție ce constituie un imens ajutor spiritual pentru timpurile actuale, care conține Revelații excepționale atât despre Saint Germain, Flaăra violet, cât și Profeția lui Saint Germain despre Noua Epocă de aur care va urma – Epoca Vărsătorului, elemente care nu au mai fost prezentate nicăieri în lume până acum!

 Sunteți o Ființă divină într-o experiență întrupată – acesta este dreptul vostru nativ și starea voastră naturală. Nu ați fost niciodată altceva! Permiteți Prezenței voastre divine să vă guverneze inima și să vă ghideze viața într-o încredere totală, căci Lumina din fiecare dintre voi este cea care împinge forța divină creatoare din voi pentru a crea această nouă Eră a Vărsătorului.

Sunteți aici pentru a vă ancora și a vă împărtăși Lumina. Pentru a vă împărtăși dragostea. Pentru a deschide și expansiona dîn interiorul vostru tot ceea ce vă face să fiți ceea ce sunteți ca sursă și forță creatoare care există în fiecare dintre voi. Această Sursă creatoare din interiorul vostru este cea care creează acum Noua Epocă de Aur, această Epocă a Vărsătorului, care face Ascensiunea să se împlinească. Acesta este demersul în care sunteți susținuți în crearea Noului Pământ.  Iubirea mea eternă este veșnic cu voi.

Saint Germain


 

Pret 34 Lei

Ne puteti trimite comenzile dumneavoastra la adresa de mail atmamundi@yahoo.com sau telefonic la 0722307363
Pentru comenzi începând de la 3 exemplare în sus beneficiați de o reducerede 15 %.