Eveniment de exceptie Meditatie mixta terestro-extraterestra pentru Ascensiunea Planetara

Eveniment de exceptie

Meditatie mixta terestro-extraterestra
pentru Ascensiunea Planetara

Aceasta meditatie exceptionala ce vizeaza Ascensiunea Planetara reprezinta un Eveniment spiritual de exceptie ce intruneste eforturile sustinute si reunite atat ale fiintelor de pe Terra, cat si participarea exceptionala a fiintelor extraterestre benefice care urmaresc din toata inima sa ajute aceasta Planeta in procesul ascensiunii sale spirituale. Nu este vorba doar de o sustinere acordata pentru aceasta meditatie, ci de o participare efectiva directa la aceasta meditatie a tuturor!
La inceputul acestei meditatii ce va fi consacrata pentru ascensiunea Planetei Pamant in dimensiunea a cincea se va invoca intotdeauna sustinerea si participarea directa a Tatalui/Mamei Dumnezeu, a lui Ashtar si a Comandamentului Ashtar, a lui Sananda (Iisus), a Federatiei Galactice a Luminii, a Supremului Consiliu Galactic, a Consiliului Inteleptilor, a Maestrilor spirituali ascensionati, a lui Sanat Kumara, a fiintelor extraterestre benefice: Marea Rasa Cosmica Centrala, pleiadieni, arcturieni, andromedani, siriusieni, lirieni, alpha centaurieni, antarieni (si a tuturor celor care mai doresc sa participe), precum si a fiintelor celeste din toate Ierarhiile angelice, Arhangelilor Mihail si Gabriel, etc, precum si a fiintelor de lumina din Pamantul interior – Regele Lumii din Shambala, Adama etc. (Mai pot fi de asemeni invocate orice alte fiinte de lumina, Ghizi si Maestri spirituali cunoscuti cu conditia sa aveti in prealabil acordul lor.)
Aceasta meditatie de exceptie pentru Ascensiunea Planetara se va realiza
in fiecare duminica intre orele 19:00-20.00 ora Romaniei
Aceasta meditatie include Meditatia propusa de Cobra, dar este o meditatie mult mai extinsa, ce se bucura de o sustinere si o participare cu totul exceptionala.
Acum este momentul pentru noi toti lucratorii in lumina de pe suprafata Planetei, fratii nostri de Lumina din Pamantul interior si fratii nostri extraterestri sa atingem un nou grad de unitate si cooperare si sa ajutam in transformarea si Ascensiunea Planetei. Acest grup unitar va crea un puternic camp de energie spirituala ce va insemna un ajutor imens pentru Ascensiunea Planetara.. Toate grupurile si persoanele individuale pot face meditatia in felul lor. Fiecare participant la aceasta meditatie poate sa ajute in transformarea globala a umanitatii. Imaginati-va puterea tuturor acestor meditatii, realizate impreuna la unison saptamanal!
Cei care doresc pot folosi pentru meditatie acest suport muzical:
Ascending Planet ~ Meditation Music ~ DNA Activation Sound Frequency…
We are all in this toghether!
Multumim din toata inima pentru participare si fie ca inimile noastre, ale tuturor, terestri, intraterestri si extraterestri sa fie la unison in Inima lui Dumnezeu!

Binecuvantari in Lumina, Iubire si Adevar tuturor!