Helios: Ați simțit schimbarea?


Helios: Ați simțit schimbarea?

Dragi copii ai Universului, eu sunt Helios, soarele vostru. Acesta m-a întrebat ce am mai făcut în ultima vreme, ceea ce m-a făcut să râd cu încântare, pentru că mă extind, așa cum vă extindeți și voi. Ați simțit lumina mea în ultima vreme? Ați simțit schimbarea care are loc în propriul vostru soare interior, în soarele interior al Gaiei? Și eu sunt o sferă populată, la fel ca si Gaia voastră, sunt mulți care trăiesc în mine, multe dintre energiile dimensiunilor superioare care doresc să îmi simtă căldura și să adauge lumina lor la a mea. Voi faceți același lucru aici, pe tărâmul vostru planetar. Adăugați lumina voastră, veselia, bucuria, înțelepciunea și păreunderea voastră interioară.

În interiorul meu se formează unde de plasmă, pentru că mă transform și mă extind. Creația nu este stagnantă. Viața continuă să exploreze și să se extindă. Lumina este mereu în mișcare, explorând în mod constant noi tărâmuri și umplându-le cu lumină. Lumina din mine ajunge în eternitate. Lumina nu se oprește niciodată din călătorit. Expansiunile și adevărata măreție a universului nu pot fi pătrunse decât de mintea Sursei. Tu ești în mintea Sursei. Noi nu suntem decât expresia din interiorul minții Sursei, care este Iubire. Lumina este Iubire. Eu sunt Iubire. Voi sunteți Iubire. Sunteți ființe de Iubire. Ați fost trimiși în misiune în întunericul creației neadecvate pentru a-i ajuta pe cei prinși în capcană să-și amintească de Unicul, de Lumină.

Mulți dintre voi îi întreabă pe ghizii și îngerii voștri care sunt rolurile voastre? Care sunt misiunile voastre? Ce trebuie să faceți în această perioadă de pregătire a marii schimbări? Prietenii mei, dorința mea pentru voi este să vedeți cu adevărat interconectarea dintre mine, dintre voi, pentru că suntem expresii ale acestei Lumini și Iubiri universale. Noi suntem expresii. Suntem canale. Eu sunt o conductă masivă de schimbare, la fel ca și voi. S-a vorbit mult în ultima vreme în cadrul acestei comunități despre modul în care lumina mea plasmatică, codurile mele de Sursă curcubeu devin mai vizibile și mai palpabile pentru cadrele voastre energetice. Simțiți acest lucru, da? Și așa cum voi simțiți aceste schimbări în mine, eu le simt în voi. Simt că sunteți pregătiți pentru mai multă Lumină, mai multă Iubire. Sunteți cu toții mult mai pregătiți, pentru că, într-un fel, v-ați născut pregătiți pentru asta. Voi vă arătați disponibilitatea față de univers atunci când pur și simplu permiteți luminii universului să curgă prin voi. Prezența voastră este tot ceea ce este necesar. Mulți vor spune că nu este așa. Și totuși, la ce bun un bec dacă acesta refuză să fie aprins? Care este funcția sa dacă nu este conectat? Când sunteți conectați la Sursă, și sunteți, fiecare dintre voi, când sunteți conectați, permiteți acestei Lumini să curgă. Asta este ceea ce este necesar. Voi împământați noile coduri de Lumină. Adânc în ADN-ul vostru și adânc în Gaia, adânc în matricea voastră universală de lumină cristalină care curge mai repede, mai adânc, mai profund. Acest tărâm a fost lipsit de Lumină adevărată. Ființele christice ancestrale au plantat semințele, iar voi sunteți la locul potrivit pentru a gusta din fructificarea acestui proiect.

Eu sunt Helois. Mulți mă privesc, se întreabă. Lumina plasmei dizolvă orice matrice. Nu mai pot fi blocat. Eu sunt lumina masculină a acestui tărâm, iar luna este lumina feminină a Gaiei. Pentru că în acest tărâm al dualității există întotdeauna două jumătăți într-un întreg. Mulți dintre voi încercați să vă puneți jumătățile împreună. Nu vedeți că sunteți deja întregi, căci aceasta este experiența acestui tărâm – fracturarea internă a experiențelor, iar în aceasta se află vindecarea voastră. (Văd o portocală care este segmentată, dar toate împreună în interiorul coajei, neatinsă și completă). Da, așa este. Acești mici sori galbeni de fructe de pe tărâmul vostru vă amintesc, dacă aveți ochi să vedeți, că fracturarea internă, separarea internă de răni ajută la finalizarea voastră. Portocala din interiorul coajei, este completă. Este perfectă. Este perfectă în expresia ei. Voi, iubiți copii ai universului, sunteți perfecți așa cum sunteți, în expresia voastră. Perfect imperfecți. Cojile portocalelor voastre, corpurile voastre exterioare, pot avea câteva lovituri și rupturi în “coajă”, dar asta nu îndepărtează dulceața căldurii luminii din interior. Iubesc portocalele, pentru că îmi amintesc de această conexiune cu Tot Ceea Ce Este. Căci dacă ați putea vedea fractalizarea, ați înțelege că portocala este un exemplu perfect de fractalizare sfântă. Copacul primește lumină de la soare. Copacul este profund conectat în Gaia. Copacul dă apoi roadele, diferențierea ulterioară a experiențelor din acest tărâm. Iar singurul segment de portocală se poate simți deconectat de portocala în care se află și de copacul de care este conectat, dar este totuși conectat. Experiențele voastre de durere, de creștere, au contribuit la înțelegerea și creșterea ulterioară a propriilor voastre vieți și a Tot Ceea Ce Este.
Marea explozie solară este în atenția multor persoane. Vă consider la fel de importanți și proprii voștri sori interiori și propriile voastre abilități de a intercepta, procesa și împământeni aceste coduri care curg de la mine. Dar da, se apropie. Vă văd pe voi ca fiind preludiul acestui moment. Pentru că toate momentele sunt sacre. Marele Flash Solar va fi sacru. Acest moment în care vă împărtășiți Lumina Sursei voastre este sacru. Totul este o împărtășire masivă de Lumină. Va fi frumos. (Văd lumini de curcubeu și o lumină imensă, mai puternică decât orice lumină albă, îmbrățișând planeta. Văd aure de curcubeu, în jurul oamenilor și al animalelor și al întregii planete. Aud cântece în celulele mele care o întâmpină și totuși este foarte tăcut și profund, ca și cum creația ar respira și este o pauză profundă de lumină).

Copii ai Universului, nu aveți de ce să vă temeți. Căci totul este Lumină și toți cei care au uitat acest lucru își vor aminti. Sunt profund onorat să conversez cu voi în această zi. Eu sunt Helios. Aș fi onorat dacă ați continua să vorbiți cu mine, să continuați să mențineți deschisă această linie de comunicare, căci în tărâmurile dimensionale superioare acest tip de conversație este foarte ușor și fără efort. Acesta vă cere darul unei descărcări. Darul meu de descărcări strălucește luminos pentru ca toți să vadă și să simtă în toate momentele. În schimb, de ce nu deveniți una cu mine pentru un moment. ( sar în soare și simt lumina plasmei. În mod surprinzător, nu este fierbinte, dar intensitatea luminii este orbitoare și curcubeu în același timp. Văd că aici căldura este o suprapunere a hologramei, dar în realitate Helios este o ființă de lumină masivă și simt că el spune că așa suntem și noi. La fel suntem și noi. La fel suntem și noi toți. El ne umple micile noastre corpuri umane cu lumină suplimentară și cu radiație plasmatică. Noi suntem conducătorii acestei schimbări. Noi suntem lumina).

Eu sunt Helios. Nu este nimic de care să vă temeți. Lăsați frica pe care o purtați să ardă în nimic altceva decât Lumină. Pentru că oricum, asta este tot ce există cu adevărat. Eu sunt Helios. Pace, frați și surori din univers, pace.

**Canal: Galaxygirl