LIMBAJUL LUMINII

LIMBAJUL LUMINII

În acest Acum, tot mai multe ființe își expansioneazăi conștiința de zi cu zi pentru a cuprinde percepțiile cinci dimensionale. Modalitatea cea mai firească de comunicare în acest ACUM este aceea a Limbajului Luminii. Acest Limbaj al Luminii este diferit de modalitatea verbală de exprimare cu care suntem atât de obișnuiți în realitatea noastră tridimensională, și este diferit pentru că Limbajul Luminii nu este deloc limitat la realitatea 3D.
Este un Limbaj universal cu care putem comunica cu orice ființă sau entitate, din orice plan sau dimensiune, dincolo de orice limitări. Acest Limbaj al Luminii este alcătuit dintr-un conglomerat de modalități de expresie ce cuprind: comunicarea telepatică, comunicarea empatică (prin transmisie și percepție de stări, trăiri, sentimente), imagini, sunete subtile și orice alt fel de percepții subtile care s-ar putea manifesta, uneori într-o formă desfășurată, alteori într-o manieră sintetică, ce aduce întotdeauna în conștiința noastră o cunoaștere ce este dincolo de orice dubiu și corespunde întotdeauna cu Adevărul divin.
Sunt mulți dintre voi care se află în primele etape ale amintirii: de unde ați venit, cum ați ajuns aici și cum puteți învăța să vă potriviți cu și să învățați acest ”alt limbaj”. Pe măsură ce vom intra în adevăr, voi împărtăși faptul că limbajul pe care îl auziți și pe care nu îl puteți înțelege – încă – este Limbajul Luminii cinci dimensionale.
Cel mai bun loc pentru a învăța/aminti Limbajul Luminii este în propriul vostru Sine mai Înalt dimensional care întotdeauna vorbește Limbajul Luminii. Cu toate acestea, voi nu recunoașteți în mod conștient că voi de fapt traduceți aceste Mesaje de Lumină în Limbajul vostru pământesc 3D.
Din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți că SINELE vostru Multidimensional nu este deasupra sau mai încolo. SINELE vostru Multidimensional este ÎN voi ACUM. Când singurul vostru concept despre realitate s-a bazat pe timp și spațiu, conștiința voastră s-a bazat pe separarea dintre voi și SINELE vostru Multidimensional. Pe de altă parte, sinele vostru fizic a fost jos, în lumea fizică.
Pe măsură ce vă amintiți cu toții să gândiți într-un mod cinci dimensional, veți obține ”dovada” că sinele vostru fizic a avut nevoie de demonstrarea că nu există separare între sinele fizic și cel multidimensional. Pe măsură ce vă mutați în conștiința lui ”Eu Sunt Acum”, totul începe să se schimbe.
Tot mai mult, în mijlocul momentelor voastre trei și patru de jos dimensionale, aveți momente de iluminare. În acele momente de iluminare s-ar putea să scrieți ceva, să desenați ceva, să faceți ceva sau să vă amintiți ceva. Dar nu le puteți reține sau păstra pentru că conștiința voastră nu s-a adaptat încă pe deplin la acea frecvență a realității.
Vă aflați în situația copiilor mici care abia încep să meargă. Pot umbla pentru puțin timp, dar când devin foarte entuziasmați de acest fapt, cad. Când vizitați pentru prima dată o realitate cinci dimensională, s-ar putea să deveniți atât de entuziasmați de faptul că experimentați o realitate cinci dimensională încât să vă pierdeți focalizarea.
Apoi cădeți din acea stare de conștiință și sunteți din nou în lumea fizică. Un lucru care vă poate ajuta foarte mult este să vă amintiți să VEDEȚI și să CITIȚI Lumina. Atunci când vedeți și/sau citiți Lumina:
Corpul vostru mental vede mesajul ca pe niște concepte mentale care este posibil să vă apară brusc în minte. În același fel în care creierul vostru 3D crează cuvinte din ceea ce auziți cu auzul vostru 3D, corpul vostru mental crează concepte din ceea ce percepe prin intermediul percepțiilor voastre cinci dimensionale.
Corpul vostru emoțional curge prin simbolurile de lumină pe care corpul vostru mental le primește și le crează simultan. În același fel în care creierul vostru 3D crează cuvinte, corpul vostru emoțional crează reacții corporale care sunt rapid traduse în ”modul în care corpul vostru simte” și/sau orice manieră verbală în care ați învățat să vă ”citiți emoțiile”.
Corpul vostru spiritual colectează conceptele voastre mentale și reacțiile corporale și le depozitează în ATMA voastră, în Inima Înaltă. ATMA voastră este Flacăra Întreită din Inima voastră Înaltă și reprezintă Înțelepciunea voastră Infinită, Puterea voastră Multidimensională și Iubirea voastră Necondiționată.
Mesajele în Limbajul Luminii sunt stocate în ATMA noastră pentru a ne crea propriul nostru ”Dispozitiv de Traducere a Limbajului Luminii”. Vom fi, de asemenea, ghidați să ne dezvoltăm o relație mult mai profundă și mai personală cu SINELE planetar. Limbajul Luminii este necesar să fie stocat în Inima noastră Înaltă pentru a dezvolta o mai profundă înțelegere a modului în care NOI putem ajuta în procesul de ascensiune planetară.
Comunicarea pe Noul Pământ este o formă de comunicare a fiecăruia cu ceilalți prin contopirea conștiințelor tuturor. În acastă manieră imaginile, emoțiile și formele gând sunt automat transferate fiecăruia, ca într-un fel de conștiință de grup.

Pentru cei mai mulți dintre noi ajustarea la această realitate este o continuă aventură, umplută de Iubirea necondiționată, Unitatea conștiinței și experiențele inter-dimensionale care ne pregătesc să ne reamintim Limbajul Luminii.
De fapt, învățarea Limbajului Luminii este similară cu maniera în care învățăm să vorbim limbajul tri-dimensional atunci când suntem bebeluși. A învăța să comunici cu o altă ființă începe adesea cu acțiunea de a se privi ochi–în-ochi a celor două ființe. Această conexiue vizuală, ochi-în–ochi, mentală, conduce cel mai adesea la conexiunea sufletească, de la inimă-la inimă și la împărtășirea directă a tot.
Atunci când veți privi în ochii săi, acesta va fi începutul comunicării în Limbajul Luminii. Comunicarea în Limbajul Luminii nu are nevoie de un vocabular, nu are nevoie nici măcar de cuvinte. Comunicarea în Limbajul Luminii este o ”simțire”. Este un pachet de energie pe care îl împărtășiți în iubire cu ceilalți.