Meditație de comuniune cu Saint Germain pentru ridicarea frecvenței de vibrație a tuturor ființelor  pe Terra

Meditație de comuniune cu Saint Germain pentru ridicarea frecvenței de vibrație a tuturor ființelor  pe Terra

‍♀️‍♂️
În fiecare Duminică între orele 21.00-22.30 (ora României)
Pentru meditația ghidată vă puteți alătura grupului de telegram:
Sau puteți folosi ca suport muzical:
In fiecare duminica la Meditatia ghidata pe chat pe grupul de telegram va fi integrat Scaunul de ascensiune sau Acceleratorul atomic “, un dispozitiv atomic despre care s-a postat anterior si in cazul in care nu ati citit este indicat sa cititi aici:
Acest dispozitiv faciliteaza ascensiunea persoanei pentru care este utilizat in dimensiunea a cincea sau cel putin permite accesul la o frecventa de vibratie mult mai ridicata si implicit la un nivel mult mai inalt de constiinta.
La fiecare meditatie ghidata care se va realiza, deci in fiecare duminica, acest dispozitiv va fi folosit pe rand, prin rotatie, pentru o persoana aleasa de Saint Germain dintre cei care vor participa in mod direct la meditatia live de pe chatul grupului de telegram, ceea ce reprezinta un ajutor nepretuit!
Multumim din inima tuturor pentru participare. Binecuvantari divine in lumina si Iubire tuturor!
Maestrul Saint Germain – Chem sufletul vostru și focul inimii voastre pentru Victoria Epocii Vărsătorului.
CÂND aveți de gând să începeți să externalizați această Epocă de Aur, care este responsabilitatea mea ca și Chohan al celei de-a șaptea Raze, și să-I permiteți să se manifeste pe această planetă? Pentru aceia dintre voi care v-ați trezit și ați acceptat prezența ierarhiei spirituale și învățăturile maeștrilor înălțați, începutului Epocii de aur pe Pământ, în viețile voastre, în casa dvs., în munca voastră și în dvs. sanctuarul propriu, a fost inițializat. Veți deveni un magnet puternic, atrăgând masele către voi. Și știți că, la început, ei vor fi mai interesați de rodul și recolta efortului dvs. decât de procesul prin care v-ați atins victoria în lumină.
Avem nevoie de o armată de Lumină pentru a finaliza această misiune! Voi care îmi sunteți prieteni, aveți misiunea de a iniția „acum” înființarea celui de-al șaptelea veac de aur al armoniei, al păcii, al frumuseții, al abundenței, al perfecțiunii și al adevăratei frăți, prin calea Iubirii propriei voastre Flăcări a inimi! Amintiți-vă, fiecare lucru minunat a avut un început umil!
Eu sunt Saint Germain, fratele și prietenul vostru. Am venit să chem sufletele voastre și focurile inimilor voastre pentru victoria Epocii Vărsătorului.
Am initializat tiparele pentru inițierile sufletelor voastre. Sunt pe calea libertății și sunt Dumnezeul libertății. Urmați aceasta cale și mă veți găsi acolo. Eu sunt profesorul vostru dacă doriți. Din ashramul marelui Templu al Flăcării Violet, împreună cu Templul Flăcării Violete din Telos și prietenul vostru etern Adama, vă trimitem binecuvântări de bucurie prin miracolele Flăcării Violet a Transformării și Libertății.