Meditație planetară cu prilejul Solstițiului de iarnă


Meditație planetară cu prilejul Solstițiului de iarnă

sâmbătă, 22 decembrie, ora 0:23
Ne apropiem de solstițiul din decembrie, care va avea loc pe 22 decembrie la ora 0:23. În această zi, în emisfera nordică, Soarele ajunge la cea mai joasă poziție pe cer, aceasta făcând-o să fie cea mai scurtă zi a anului și marcând și începutul iernii. În emisfera sudică, Soarele va atinge cea mai înaltă poziție pe cer, făcându-o astfel cea mai lungă zi a anului și marcând, de asemenea, începutul verii.

https://www.timeanddate.com/calendar/winter-solstice.html

După cum ne-a spus Cobra, fereastra de Ascensiune pentru planeta Pământ a fost deschisă pe 25 mai 1975. Ea se va închide pe 7 iulie 2025. Planul Forțelor Luminii a fost întotdeauna de a șterge anomalia primară a întunericului și de a declanșa Evenimentul în această fereastră de timp, iar acest plan nu s-a schimbat.

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo /

În acest interval de timp între 1975 și 2025, la fiecare Solstițiu de iarnă, Sistemul nostru solar este aliniat în linie dreaptă cu planul galactic și, prin urmare, cu Soarele Galactic Central. Ca rezultat, primim o emisie de energie luminoasă de la Soarele Central la fiecare Solstițiu de iarnă.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/12/winter-solstice-alignment.html

Putem folosi acest val de energie înalt vibrațională pentru a ne alinia cu Lumina, lăsând-o să curgă în Sistemul nostru solar pentru a ajuta la rezolvarea tuturor problemelor rămase care provoacă întârzierea Evenimentului.

http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html

De asemenea, Lumina care emană din Soarele Galactic Central poate ajuta la dizolvarea implanturilor introduse la  populația de suprafață. Acest lucru poate, la rândul său să accelereze procesul de eliberare planetară.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Astfel vineri spre sâmbată, 21-22 decembrie 2018,  vom organiza o meditație la ora exactă a Solstițiului de iarnă (ora 0:23 pentru România).

Vă rugăm să vă simțiți liberi să vă alăturați și să împărtășiți această meditație pe larg. Puteți verifica ora meditației pentru fusul orar local:

 

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=December+Solstice+Meditation&iso=20181221T2223&p1=1440&am=15

 

Iată linkul la evenimentul Facebook:

https: //www.facebook .com / evenimente / 311668039455488 /

 

  Decretul 0010110

Acest cod a fost primit ca o cheie pentru accelerare a Evenimentului. Este recomandat să fie utilizat ca instrument de meditație, focalizându-ne intenția pentru realizarea acestui țel. Folosirea lui sub această formă mandalică de asemenea amplifică puterea lui operatorie. Este un cod binar de aliniere la influxul de forță forță  spirituală a Soarelui Galactic Central. Este de asemenea o expresie a ”Funcției Punctului zero” în care 001 și 110 sunt inversate în oglindă, în aliniere cu 0 -ul central care reprezintă centrul Sursei.

 

 

Decret pentru grăbirea Evenimentului

Invoc Cel mai înalt aspect al Prezentei mele Eu sunt pentru a trimite un apel clar din adâncul inimii către Sursă și Pleroma / Soarele Galactic central.

Ca parte a colectivului celor 144000 de Seminții stelare (Starseed), având ca misiune eliberarea Pământului, cer și rog să se acționeze pentru accelerarea fazei de tranziție a Evenimentului astfel încât acesta să se desfășoare cât mai repede cu putință. Ca Seminție stelară aflată pe Pământ declar acum din  centrul inimii mele faptul că sunt pregătit să trec într-o dimensiune mai înaltă a iubirii, bucuriei, păcii și abundenței, pe linia temporală cea mai adecvată pentru toate ființele din întregul Multivers. Colectiv, cerem Sursei divine să grăbească activarea Operației Pheonix de către Forțele Luminii și să ne asiste în îndepărtarea tuturor energiilor negative,

0010110

a entităților negative, a armelor neconvenționale, a ființelor întunecate din toate planurile existenței, punând astfel capăt ocupației forțelor întunecate asupra Pământului pentru totdeauna! Cer ca această tranziție să se realizeze cât mai blând și pacifist cu putință,  eliberând toate ființele și conducându-ne în Epoca de aur a Atlantisului. Cer să se manifeste o Lume plină de abundență a libertății, bucuriei, cu hrană, apă și sănătate din belșug pentru toate ființele, cer să se manifeste eliberarea tehnologiilor neconvenționale, a dispozitivelor medicale inovatoare și a tuturor tehnologiilor ce au fost suprimate, în folosul umanității. Cer să se manifeste Primul contact, să devenim parte a Confederației Galactice și să ne ocupăm locul de drept ca rasă universală . Cer reuniunea cu familia mea de suflet, cu frații și surorile mele din Lumină.

Cu profundă recunoștință rog ca la toate aceste cereri să se răspundă rapid.

Așa să fie, și așa este, eu sunt!

Acest decret poate fi folosit în cadrul meditației la finalul ei.

Iată instrucțiunile: (timpul recomandat al acestei meditații este de minim 15 minute)

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Manifestați intenția de a folosi această meditație de Solstițiu ca un instrument pentru a accelera procesul Ascensiunii pentru planeta Pământ și locuitorii ei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând apoi prin toate Ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului.

Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se înalță din centrul Pământului, trecând apoi prin corpul vostru și în sus spre cer, spre toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din Galaxia noastră și, în cele din urmă, conectându-ne la Centrul și Sursa Galactică.

Vizualizați apoi cei doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți această vizualizare pentru câteva minute.

4. Vizualizați toate grupările Fraternităților spirituale, războinicilor Luminii  și Lucrătorilor în Lumină din jurul Planetei fiind înconjurați de Lumina  roz a Iubirii. Vizualizați această Lumină ancorându-se adânc în interiorul tuturor Lucrătorilor în Lumină, pregătindu-i pentru misiunile lor speciale la momentul Evenimentului.

5. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toate ființele umane de pe suprafața Pământului, eliberându-le de orice programare, control și suprimare. Vizualizați toate comportamentele negative și programările  mentale realizate de forțele întunecate cum sunt îndepărtate din umanitate și  cum toate implanturile introduse în populație se dizolvă complet.

6. Vizualizați focul alb al AN care va elimina toate armele negative rămase în planurile fizice, plasmatice, eterice și astrale. Vizualizați toate operațiunile Forțelor Luminii care se desfășoară cu viteză maximă.

7. Vizualizați Evenimentul aducând Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și pentru locuitorii săi. Vizualizați un vortex de Lumină alb strălucitoare coborând din Prezența Eu sunt în chakra stelară a sufletului (cea de-a opta chakra situată deasupra lui sahasrara) a fiecărui Lucrător în Lumină de pe Pământ. Vizualizați Sinele Superioare a celor 144000 acționând pe deplin trezite spre împlinirea misiunii lor spirituale.

Vizualizați un vortex de Lumină alb strălucitoare coborând din Prezența Eu sunt în chakra stelară a sufletului a fiecărei ființe de pe Pământ și în întreg câmpul ei energetic, trezindu-o la realitatea Luminii, conferindu-i puterea să se elibereze în sfârșit de întuneric.

8. Vizualizați acest mănunchi de raze de lumină expansionându-se în  Grila de Lumină a Pământului.

9. Vizualizați fiecare ființă vie de pe Pământ conectându-se la familia sa de suflet și ghizii săi spirituali pe măsură ce Lumina se răspândește în grila energetică a Pământului.

10. Vizualizați Lumina continuând să se expansioneze pe Pământ și în întreg Sistemul Solar, conectându-se la chakra-le stelare ale sufletului ale aghartienilor (Tărâmul Sambhalei), Comandamentului Asthar, pleiadienilor, siriusienilor, andromedanilor, arcturienilor, lirienilor,  Confederației galactice a Luminii și a tuturor Ființelor de Lumină care ghidează și susțin umanitatea în Procesul Ascensiunii.

11. Vizualizați Energia Zeiței coborând în spirală prin toate aceste nivele de energie luminoasă expansionată aducând pace, armonie și libertate pe Planeta Pământ.

Ghidarea audio pentru această meditație a fost deja creată în mai multe limbi. Aveți mai jos lista You tube pentru aceasta.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Zeița vrea ascensiune și înălțare va fi!

 

Puteți afla mai multe despre Focul Alb (White Fire of AN) aici dacă doriți:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/05/white-fire-of-an.html

 

Victorie Luminii!