Noutăți editoriale — Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini

Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini

Cândva, foarte demult, aproape de începuturile timpurilor, din profunzimile nebănuite încă de noi ale istoriei galactice și universale, o uluitoare Profeție făcută de Arhanghelul Mihail a zguduit Lumile. Ea s-a înălțat ca răspuns la întrebarea fundamentală a existenței în Creație, la uluirea Spiritului scufundat în manifestare, care deși experimentează aparenta dualitate a binelui și răului poartă cu sine nostalgia Unității Divine fundamentale pe care își dorește să o regăsească în Creație, ca mărturie a triumfului său asupra iluziei dualității.

Conform acestei extraordinare Profeții – undeva, cândva, într-o îndepărtată Galaxie, într-un Sistem solar necunoscut, o Planetă binecuvântată va pune capăt luptei ancestrale dintre întuneric și Lumină, prin triumful Dumnezeirii așa cum era din Eternitate scris și stabilit!

Pământul a fost identificat în final ca fiind Planeta unde cel mai uimitor eveniment al timpurilor de pe urmă va avea loc. Pământul este cheia pentru împlinirea viitorului luminos al Galaxiei și chiar al Universului, pentru că avea să fie locul de confruntare dintre Forțele Luminii și cele ale întunericului. Această Profeție a devenit cunoscută întregii Lumi.

Rolul nostru, al tuturor celor 144000 de Ființe de Lumină, prezente aici prin grația și ajutorul neprețuit oferit de Dumnezeu este de a o împlini. Este timpul ca noi să răspundem chemării divine, împlinindu-ne menirea și chemându-l totodată pe Dumnezeu să-și împlinească promisiunea. Așa să ne ajute Dumnezeu!