REÎNTOARCEREA LUMINII – Meditație de activare cu prilejul Eclipsei de lună din 21.01.2019

REÎNTOARCEREA  LUMINII  –

Meditație de activare cu prilejul Eclipsei de lună din 21.01.2019

Este timpul să acționăm din nou! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile mâini! Suntem cu toții de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Aici și acum este șansa noastră colectivă de a accelera procesul. De aceea folosim oportunitatea pe care ne-o oferă eclipsa totală de lună  din  21 ianuarie pentru a crea un portal prin care vom unifica conștiințele și vom  ilumina câmpul energetic din jurul Planetei.

Faceți acest anunț viral! Împărtășiți-l în toată lumea! Vă rugăm să postați pe site-uri și bloguri. Invitați grupurile spirituale să ni se alăture. Puteți crea un eveniment pe Facebook sau You tube.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi cei care veți participa la această meditație veți ajuta de fapt la aducerea Evenimentului și a Dezvăluirilor depline mai aproape de noi:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Această meditație ajută Forțele luminii să împământeze energia Luminii pe suprafața Planetei, eliberând umanitatea de sub dominația forțelor întunecate, înclinând definitiv balanța în favoarea Luminii.

Numărul de oameni care fac această meditație este un factor determinant în ceea ce privește forța populației umane de la suprafața Planetei pentru accelerarea procesului.

Putem ajunge la masa critică de 144.000 de ființe care fac această meditație! Acest lucru va crea o reacție în lanț masivă de vindecare în câmpul energetic planetar. Forțele Luminii vor urmări o focalizare suplimentară asupra întregului continent American (America de Nord și America de Sud), care va fi acoperit complet de eclipsă:

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

Astrograma momentului meditației noastre arată un pătrat puternic între Lună și Nodul lunar conjunct, în opoziție cu Soarele și Mercur și în cuadratură cu Uranus, Eris și Pallas. Multe planete în această diagramă fac numeroase aspecte puternice (în jur de 20 de aspecte în total!) cu Centrul Galactic, Pleiadele și Sirius. Această configurație puternică creează un punct de tensiune maximă, care este eliberat într-un mare portal cosmic.

În acel moment, Soarele Cosmic Central va trimite un impuls uriaș de Lumină în întreaga Creație. Acest impuls va fi un declanșator pentru începutul îndepărtării finale a întunericului din Creație și pentru începerea pregătirilor pentru noul ciclu cosmic.

Forțele Luminii au un anumit plan pentru acea zi și el va fi dezvăluit numai după ce meditația este finalizată.

Scopul meditației noastre este de a ancora cât de multă lumină este posibil pe suprafața Planetei.

Vom face această meditație în momentul maxim al eclipsei lunare la  21 ianuarie la 7.11 a.m pt România.

Puteți verifica timpul meditației pentru fusul orar aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

 

Modul propus de realizare a meditației:

 

  1. Utilizați propria tehnică pentru a vă induce o stare de relaxare la nivelul conștiinței.
  2.  Manifestați intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a aduce Lumina la suprafața Planetei.
  3. Vizualizați un stâlp de lumină alb-strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită Sorilor centrali ai tuturor galaxiilor din acest Univers. Apoi vizualizați această lumină pătrunzând prin Soarele Galactic Central,  trecând apoi prin Poarta stelară pleiadiană a lui Alcyone, apoi prin poarta stelară a lui Sirius, intrând apoi în Sistemul nostru solar și trecând prin toate ființele de lumina din interiorul Sistemului nostru solar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru către centrul Pământului.

 

  1. Vizualizați această Lumină transmutând tot întunericul remanent din acest Univers, până când rămâne doar Lumina. Vizualizați un nou mare ciclu cosmic începând, aducând Lumină pură, Iubire si fericire pentru toate ființele din întregul Univers.

 

  1. Vizualizați un vortex de lumină curcubeu expansionându-se din inima voastră către exterior cuprinzând întreaga Planetă.

Acest vortex curcubeu face apel la prezența sufletelor voastre gemene, a sufletelor pereche, a familiilor de suflet, Ghizilor spirituali, Maeștrilor înălțați, ființelor extraterestre benefice (Comandamentul Asthar, pleiadieni, arcturieni, andromedani, siriusieni etc), îngerilor, delfinilor și alte ființe de lumină. Vizualizați sufletele voastre gemene, suflete voastre pereche  și familiile voastre de suflet trezindu-se și fuzionând cu voi într-o Unică ființă într-o mandală de Lumină.
Timpul recomandat pentru meditația noastră este de 20 de minute.

Zeita vrea Lumină și Lumina va fi!

Actualizări despre Meditațiea reîntoarcerii la Lumină găsiți aici:

 

http://2012portal.blogspot.com