Saint Germain – O promisiune minunată

Saint Germain – O promisiune minunată

Oricât ar fi de amenințători norii de furtună, inimile celor care rămân fermi și neabătuți în LUMINĂ, în Atotputernica PREZENȚĂ CHRISTICĂ individuală, vor fi răsplătite. Aceștia vor experimenta LINIA DE AUR a acestor nori și, înaintea lor, va apărea CUPA DE CRISTAL, plină până la revărsare de Iubirea, Lumina, Pacea, Înțelepciunea și Abundența lui Dumnezeu mereu reînnoite.
O asemenea PROMISIUNE, VĂ ASIGUR, nu este imaginară și într-o zi se va împlini pentru toți cei care stau neclintiți și sunt centrați în Adevărul acestei „PREZENȚE MAESTRU INTERIOR” – PROPRIUL LOR DUMNEZEU INTERIOR.
ADEVĂRATA ASCENSIUNE individuală începe cu mult înaintea înălțării corpului. Așa cum a fost reprezentată adesea, Inițierea – Cele șapte trepte ale ASCENSIUNII sunt Cei șapte pași pe care îi faceți interior atunci când urcați de la un centru la altul în întruparea umană. Când cineva a devenit conștient de acest fapt și a ajuns la Punctul de Înțelegere în care atenția lui este fixată în centrul cel mai înalt de la nivelul creștetului capului sau în INIMA SPIRITUALĂ și când trăiește în consecință, și-a trecut cea mai mare luptă în ridicarea deasupra formei materiale, exterioare, în cea Divină. Din acest moment i se oferă mult mai multă Asistență – de cea mai mare parte nu este conștient în totalitate în mintea sa exterior orientată. A deveni conștient de Țelul realizării, știind nu numai că este posibil, dar și că această realizare permite ființei să privească încercările eului exterior cu o mai mare forță, curaj și putere, știind că toate obstacolele sunt doar particule de praf care se mai interpun în viziunea exterioară.
Iubiți copii ai inimii mele să știți că pe măsură ce citiți și studiați materialul conținut în fiecare pagină a acestei cărți, prezența mea și prezența întregii Ierarhii Spirituale și a Ghizilor voștri individuali vă vor însoți.
Dacă alegeți să aplicați în mod serios înțelepciunea de aici și să o manifestați pe deplin, renunțând la toate temerile și ideile preconcepute pe care le aveți cu privire la adevărata voastră natură, calea voastră se va desfășura cu siguranță cu cea mai mare ușurință și grație, căci doar voi sunteți cei care creați toate dificultățile și complexitățile în procesul de „a redeveni” ceea ce ați fost întotdeauna.
Fragment din cartea
SAINT GERMAIN
MESAJ CATRE UMANITATE – AVETI PUTEREA A O MIE DE SORI
EDITURA ATMA MUNDI