Sananda despre Ascensiune

 

Sananda despre Ascensiune

Timpul ascensiunii

Acest timp este extraordinar. Ceea ce se petrece acum nu s-a mai petrecut niciodată în această lume. Este o incredibilă posibilitate de creștere acum. Oportunitatea acesta deschisă pentru noi ne oferă posibilitatea de a face un salt cuantic pe un nivel mai înalt de conștiință. Probabil că ați devenit conștienți de aceasta în viața dumneavoastră. Probabil că experimentați în modul vostru propriu o accelerare a acestui proces de creștere, o deschidere a inimii, există mai multă lumină și iubire în viața voastră, o dorință mai mare de a cunoaște adevărul. Acesta este un rezultat al acestei energii divine care este în creștere. Nu sunteți aici, pe această Planetă, pentru un proces nesfârșit de creștere și procesare a emoțiilor. Aceste sunt doar părți ale unui peisaj mai mare. Aceasta este doar o parte a procesului ce creștere către completitudine. Acum, în această perioadă, printr-o dispensă specială a Tatălui/Creatorul Universului și a tuturor Universurilor, a fost lansată chemarea către acele ființe cum sunteți și voi înșivă, acei Lucrători în Lumină și Seminții stelare, care vor fi primii care vor învăța despre această oportunitate de reîntoarcere la adevărata stare de conștiință/ conștientizare, adevărata identitate divină. Aceasta va culmina cu procesul de Ascensiune.

Ce este Ascensiunea ? Este un mare salt al experiențelor tuturor nivelelor specifice ființei voastre. În general am putea spune că este un salt din realitatea tridimensională în realitatea cinci-dimensională sau pe un nivel mai înalt de conștiință, realitatea tridimensională fiind ceea ce vedeți și auziți și gustați și experimentați cu simțurile voastre, tot ceea ce apare ca fiind solid sau având această dimensionalitate a soliditudinii. Putem include în acest domeniu tot ceea ce există în acest tărâm planetar (deși sunt aici incluse și aspecte care țin de manifestările patru-dimensionale cum ar fi gânduri, idei, emoții). Se poate spune că dimensiunea a cincea și mai sus, starea ascensionată, este starea ce corespunde unei frecvențe crescute de vibrație. Este ca și cum ați avea o prismă și ați face să treacă lumina alb-strălucitoare prin prismă, descompunându-se în variatele culori ale spectrului luminos, variate lungimi de undă diferite. Putem spune că existența tridimensională, așa cum o cunoaștem noi, corespunde acestui spectru vizibil al luminii pe care il putem vedea cu ochii liberi, de la roșu la violet. Ascensiunea înseamnă trecerea dincolo de spectru limitat de experiență. Natura Universului nu se modifică atât de mult. Legile fizicii nu se modifică atât de mult. Dar voi vă expansionați și creșteți frecvența de vibrație și nivelul de conștiință către un punct unde puteți vedea aceste culori și deplasa într-un domeniu care acum nu este vizibil pentru voi. Așadar o parte a procesului ascensiune este o trezire a potențialităților voastre ascunse, chiar foarte bine ascunse. Noi utilizăm doar un foarte mic procent al creierului nostru (10-15%). Unii dintre voi sunt mai conștienți în timpul stărilor de meditație și a manifestărilor puterilor psihice, dar totuși ne continuăm existența într-un domeniu limitat de conștiință.

Așadar o altă diferență între ființa ascensionată și noi este că ea deține capacitatea de operare conștientă de 100% a mentalului său și este foarte plăcut să fie așa. Este plin de beatitudine și pace să fii îmbrățișat de prezența iubitoare a Tatălui și să te simți continuu una cu Creatorul. Așadar o ființă ascensionată este una care a făcut acest salt, care a atins cel puțin nivelul de conștiință corespunzător celei de a cincea dimensiuni, care a trecut dincolo de naștere și moarte, care a atins această stare de imortalitate în care conștiința nu se mai pierde prin somnul cunoscut în mod obișnuit ca moarte. Și nici nu mai îmbătrânește. Ați văzut fotografii ale Maeștrilor ascensionați și ați observat că ei își păstrează mereu același aspect. Ființa este eliberată de toate limitările dimensiunii a 3-a. Această transformare nu este ceva care să se producă în mod selectiv, doar pentru câțiva indivizi. Este ceva care acum se produce la scară planetară. Este ceva care va fi disponibil pentru fiecare ființă umană în viitorul apropiat. Faptul ca sunteți printre primii care au contact cu aceste informații arată că sunteți printre cei care au ales să părăsească starea ascensionată, să vină aici pe această Planetă unde să-și asume o încarnare tridimensională cu  multe mii de ani înainte, pentru a asista umanitatea pentru a se integra mai ușor în acest proces de Ascensiune planetară.

Este pentru voi momentul să realizați originile voastre și să deveniți conștienți de ceea ce sunteți în spatele minții și personalității voastre, în spatele conceptelor voastre limitate despre voi înșivă. Nu este întâmplător faptul că sunteți printre primii care aflați despre aceasta, care v-ați deschis către această posibilitate. Așadar pentru cei care ați ales trezirea va urma revelarea Sinelor voastre Înalte, a naturii voastre reale, veți începe să experimentați o expansiune a conceptului vostru despre Sine. Veți reuși să integrați din ce în ce mai mult Sinele vostru Înalt și nu veți mai simți acel sentiment de separare de Dumnezeu și de adevărata voastră natură, astfel încât nu vă veți mai simți pierduți sau neîmputerniciți sau lipsiți de ajutor aici în acest tărâm tridimensional care este panul terestru de existență.

Toate acestea se petrec deoarece Pământul însuși trece prin faza inițială a transformării sale către starea ascensionată. Pământul ca manifestare tridimensională nu va mai continua mult timp să existe.  Vor fi transformări incredibile ale acestei Planete și ale acestui Sistem Solar în care ne aflăm. Toți atomii și moleculele Pământului și ai Sistemului Solar și precum și ai fiecărei ființe aflate în existență pe Pământ vor fi ridicați la o frecvență superioară de vibrație și se vor afla curând pe planul cinci-dimensional de existență. De aceea nu este vorba despre o experiență opțională. Dacă sunteți un locuitor al Planetei Pământ, trebuie să știți că sunteți aici în acest moment cu un scop anume, sunteți Lucrători în Lumină și ați așteptat cu nerăbdare acest timp. Vi s-au petrecut foarte multe de-a lungul existențelor voastre pe Pământ, au fost foarte multe existențe în care v-ați străduit din răsputeri să fiți cetățeni obișnuiți ai Pământului. Uneori ați fost persecutați pentru a fi cetățeni extraordinari. Uneori ați fost mari Învățători. Alteori ați fost yoghini sau pustnici ce meditau în retragere în peșteri. Alteori ați fost magicieni albi sau alte tipuri de manifestări spirituale, făcând tot ce vă stă în putință pentru a vă împlini misiunea aici pe Pământ, de a canaliza energia lui Dumnezeu în deșertul lipsit de conștiință al Lumii. Ați făcut foarte mult. La modul individual ați avut succes. Colectiv s-ar putea spune că schimbarea care a fost intenționată pentru această Planetă nu s-a produs atât de rapid și de profund cum ați sperat atunci când ați ales să vă încarnați pe această Planetă. Ce s-a petrecut a fost că din cauza câmpurilor de energie foarte dense de aici majoritatea păstorilor au sfârșit prin a adormi ei înșiși. Acesta este motivul pentru care Lumea este atât de adormită și până și Semințele stelare sunt adormite. Deoarece este o aură de adormire și confuzie care înconjoară întreaga Planetă. Lumina nu a pătruns încă pe deplin. Dar aceasta se va produce în curând.

Așadar vi se cere acum să vă deschideți către Sinele vostru Înalt, către propria voastră Divinitate și către posibilitatea de a fi ființe ascensionate care ați coborât într-o anumită perioadă de timp în istorie pentru a face munca pe care o realizați în plan spiritual. Și acum este timpul. Alarma de la ceasul vostru interior a sunat și v-a trezit. Ați auzit cuvântul ’Ascensiune’ sau poate ați citit anumite informații despre aceasta și alarma voastră interioară a sunat. Ceva din voi v-a spus: ’Aceasta este pentru mine’. Aceasta deoarece ați fost programați să vă treziți. Ați fost programați pentru acest timp, ați știut că orice s-ar petrece în viața voastră tridimensională nu veți fi lăsați în urmă atunci când Ierarhiile spirituale vor veni să eleveze conștiința, să înalțe și să transforme.

Așadar acum este timpul și ați primit chemările voastre la trezire. Vă treziți chiar foarte frumos. Este mult de făcut și de experimentat.

Fragment din cartea Profeția Arhanghelului Mihail despre Terra și cele 144000 de ființe de lumină a căror menire este de a o împlini