SIRIUSIENII

Siriusienii

Sirius: Prototipul Spiritual

Sirius a fost onorat de ființele de pe Pământ încă din cele mai vechi timpuri. În vechea Atlantidă școlile de mistere s-au bazat pe informațiile primite de la Maeștrii Siriusieni. După cea de-a treia cădere a Atlantidei, misterele siriusiene s-au răspândit în Egiptul antic. Încă cu peste 3000 de ani înainte de Cristos, Egiptenii au început să celebreze răsăritul/ridicarea elicoidală a stelei Sirius, declarând acest eveniment Anul Nou.

Sirius este casa Conștiinței Christice nu numai pentru planeta și sistemul nostru solar, ci și pentru întreaga noastră Galaxie. Se spune că toți marii Avatari au provenit de pe Sirius, cea mai strălucitoare stea de pe cerul nostru. Sirius a fost întotdeauna un prototip spiritual pentru Pământ și a jucat un rol important în evoluția timpurie a Pământului. Energia spirituală siriusiană emană până departe de steaua Sirius în chakra inimii Soarelui nostru și de acolo își face drum spre Pământ prin razele binecuvântate ale Soarelui.

Pe măsură ce razele de pe Sirius se arcuiesc spre Pământ prin intermediul Soarelui nostru, semințele christice din fiecare dintre noi vor fi activate într-un nou prototip. Aceste semințe christice sunt codificări ADN care au așteptat această emanație stelară/solară specială și de codificare pentru a deschide înregistrările sigilate și a dezvălui adevărurile care au fost tăinuite.

 

Siriusienii sunt în general o rasă înaltă de apoximativ 2,2 metri și foarte puternică. Pot să ridice greutăți foarte mari si pielea lor este foarte rezistentă, atât la factori fizici, cât și chimici. Ambele sexe sunt egale în ceea ce privește puterea fizică. Se spune că siriusienii provin din vegani, ei au o piele închisă la culoare. Rasa africană este din punct de vedere genetic de natură siriusiană. În general energia siriusiană este considerată de natură feminină, în timp ce aceea orioniană este de natură masculină. Sub influența lyriană pielea a devenit deschisă la culoare. Siriusienii sunt foarte înzestrați în ceea ce privește ingineria, constucțiile și reparațiile. Foarte mulți siriusieni trăiesc în orașe subterane. Ei au construit orașe masive în multe canioane adânci ale lumii lor natale înghețate, acolo unde lumina nu pătrunde, existând doar cerul nopții. Natalitatea este foarte redusă la ei, iar perioada de sarcină  durează aproximativ un an. Sirius incurajează dezvoltarea talentelor utilizabile spre folosul celorlalți.

 Tărâmurile siriusiene servesc drept stații și locuri de întâlnire ale celor care stăpânesc propriile lor sisteme planetare și sunt pregătiți pentru misiuni viitoare și dezvoltare spirituală, planeta Sirius fiind considerată Universitatea căilor spirituale înalte.

 Siruis este planeta pe care Marea Ftăție Albă și alte Consilii și autorități  spirituale au convenit să discute multiplele misiuni și relaționări ce se efectuează în toată galaxia.

Steaua Sirius este cunoscută ca Steaua Câinelui și este membră a constelației Canis Major. Ea se află la aproximativ 6,7 ani lumină de Pământ. Este una dintre cele mai strălucitoare stele care pot fi observate pe cerul nopții. Sirius este considerat unul dintre cele mai avansate centre de pregătire spirituală ințiatică pentru Maeștrii ascensionați. Ființele siriusiene tridimensionale sunt cele care au vizitat Pământul, având un impact major asupra civilizațiilor egiptene și mayașe.

Siriusienii le-au revelat egiptenilor multe informații foarte avansate în domeniul astronomic și informațional. Ei au avut un rol activ atât la construirea piramidelor și templelor egiptene, cât și a nenumăratelor tunele și căi de acces către Pământul interior, jucând de asemenea un rol activ și în timpul cataclismului din Atlantida.

Este vorba de fapt de două stele, Sirius A și Sirius B. Energiile Pământului sunt foarte mult în conexiune cu acelea ale lui Sirius, siriusienii fiind implicați în proiectul genetic al Pământului.

Se spune că acum două bilioane de ani steaua Sirius B aparent a implodat creind fragmentele: Pământ, Nibiru, Sirius C și actualul Sirius B.

Cu aproximativ 4 milioane de ani înainte Sirius B a jucat un rol semnificativ în avansarea umanității, prin formarea unui hibrid uman-siriusian numit Kantarian. Aceștia erau ființe fizice semi-dense care au format Federația Kantariană, care a sevrit ca și guardian și educator pentru umanii tereștri. Ei s-au implicat major în vechile culturi sumeriene și egiptene. Siriusienii sunt maeștii ai geometriei sacre și controlează orbitele planetare prin sunet. Se spune că ei au construit căile de acces către pământul interior și către stele. Noi cei de aici, de pe Pământ, suntem atat de mult legați de Sirius încât de obicei acesta este ultimul loc unde am fost înainte de a ne încarna pentru fiecare viață pe Pământ, altfel spus, trecem spiritual prin tărâmul vibratoriu al acestei stele.

Se spune că ei au avut un rol major în construcția piramidelor, alături de pleiadieni și anunaki. Siriusienii mult mai spirituali de pe Sirius A erau capabili să ajungă cu navele lor spațiale  instantaneu pe Pământ prin alinierea cu vortexul din Marea Piramidă. În ultima perioadă se pare că așa-numitele războaie electrice au perturbat alinierea piramidelor, plasând Marea Piramidă în afara alinierii cu planeta Sirius și aliniind-o cu Pleiadele, facilitând astfel tranzitul acestora către Pământ .

Se pare ca siriusienii tri-dimensionali sunt cei care au venit pe Pământ și au întemeiat civilizația mayașă. Misiunea lor era de a grăbi evoluția umanității și de a vedea dacă umanitatea este pregătită pentru aceasta. Deși în termini de rasă siriusienii nu au fost creatorii speciei umane, au avut totuși și ei o contibuție majoră. Se spune că apoximativ 10000 de siriusieni au debarcat pe planetă, expansiunea lor naturală crescând numărul la 90000. Atunci când au părăsit planeta aproximativ 1000 au rămas, ceea ce a contribuit la moștenirea genetică a pământenilor și la amplificarea stării de înțelepciune.

Ființele care își au originea planetară pe Sirius sunt foarte focalizate, foarte determinate și hotărâte pe calea pe care se află. Siriusienii au convingeri, idealuri și o integritate personală foarte puternică. Ei sunt prieteni loiali, de încredere și se așteaptă la același lucru ca răspuns.

Cetaceele, balenele și delfinii sunt, de asemenea, corelate cu Sirius.

 

Se spune că atunci când au ajuns pe Pământ chiar și siriusienii au întâmpinat greutăți în a recunoaște rasa mai avansată care exista aici, pe lângă ființele umane. Aceștia erau așa-numiții Andazi, Cei pe deplin realizați, ceea ce presupune faptul că ei operau în deplinătatea potențialului lor natural – a condiției pentru care fuseseră creați să existe. Aceasta este o formă de conștiință ce rezidă pe Pământ, din punctul nostu de vedere, dar existentă, de asemenea, și în alte dimensiuni și care  totodată nu este limitată la nici o dimensiune. Energia lor este atât de fundamentală încât ei sunt (sau sunt conectați) cu esența sau conștiința tuturor lucrurilor din natură, putând sa ia orice formă. Sunt în general descriși ca luând o formă preferențială pe suprafața Pământului care este înaltă, de culoarea mierii aurii și acoperită cu o blăniță pufoasă pe care au ales să o poarte pentru a se proteja de frig  pentru că îndrăgeau anotimpurile. Facial aveau aspect de pisică. Erau imuni la întreaga negativitate, toxine, etc. și puteau să ia orice formă naturală, cum ar fi de pildă cea a unui izvor. Atunci când noi interacționăm cu natura, interacționăm cu ei și în mod natural ei sunt strâns asociați cu Mama Natură.. Erau astfel foarte dificil de detectat. Din fericire pentru noi, ei sunt total benefici și au  menirea de a ne asista.  Ei există dinainte de începuturile noastre și nu sunt orientați către nici o rasă specifică. Andazi nu au limite, ei pot fi detașați ca un observator și în același timp să fie în și pe deplin integrați în orice formă. Conștiința noastră  îi conține în parte. Ei pot să interacționeze în mod armonios cu totul. Acestă energie are abilitatea de a sintetiza orice din tot ce este mai bun, de a pune totul împreună și de a crea ceva minunat – aceasta este în interiorul propriei noastre conștiințe umane. Ei operează în multe densități și frecvențe, găsind plictisitoare și limitată o singură dimensiune. Se spune că Andazi au fost primii locuitori ai Terrei și în momentul prezent trăiesc în Pământul interior. Ființele extraterestre care au venit i-au judecat greșit pe acești Andazi care trăiau în grație, precum în Gradina Edenului. Ei trăiau simplu și erau total telepatici. Andazi pot fi de fapt priviți ca fiind fondatorii planetei noastre. În acele timpuri, acum cel puțin câteva sute de milioane de ani, siriusienii care erau cu mii de ani mai avansați tehnologic decât suntem noi astăzi, veniseră pe această planetă ca pe o planetă a făgăduinței, o planetă pe care să găsească acceptare, bazată pe legea iubitoare a îngăduinței. Si nu au fost în nici un fel restricționați. Andazi au în mod special abilitatea de a îngădui (permite), spre deosebire de finnțele umane care nu sunt toate de accord cu această etică.